Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση των Ροδωπού, του Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών και της Ακαδημίας, που έχουν από κοινού οι δυο ομάδες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου που διασκέδασε με τα τραγούδια του συγκροτήματος του Περικλή Τζουγανάκη.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ και μέλος της ΕΠΟ Γιώργος Βούρβαχης, ο αντιδήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλακωνάκης, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας Βαγγέλης Πρόκος και εκ μέρους της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΧ και του Συνδέσμου Διαιτητών ο Δημοσθένης Δεδότσης.

Τους καλεσμένους καλωσόρισαν στην εκδήλωση ο πρόεδρος των Ροδωπού Στρατής Καραντωνάκης και ο προπονητής του Ποσειδώνα -και γεν. γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών- Δημήτρης Ανθούσης, που αφού ευχαρίστησαν όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη χοροεσπερίδα αναφέρθηκαν στο έργο των ομάδων τους και στη σημαντική πρόοδο που παρουσιάζει η Ακαδημία τους, για την οποία αναφέρθηκε εκτενώς ο Υπεύθυνος Ακαδημίας Ροδωπού-Ποσειδώνα Γιάννης Μακραντώνης.

Τα δύο σωματεία βράβευσαν τη φυσιοθεραπεύτρια Βίκυ Σταματάκη και τον ορθοπεδικό Γιάννη Σφυράκη, για τη σημαντική τους προσφορά, καθώς και τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε Ροδωπού και Ποσειδώνα και… κρέμασαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, τους Γιάννη Λυβιάκη, Βασίλη Χανή και Μανόλη Μαναράκη.

Παράλληλα λόγω απουσίας του από την ετήσια χοροεσπερίδα της ΕΠΣΧ έγινε και η απονομή του επάθλου στον Γιώργο Μανωλακάκη, για την ανάδειξή του ως πρώτου σκόρερ στη Γ’ Κατηγορία την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Τη βράβευση έκανε ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΧ Γιώργος Ζαγουράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook