Σε δύσκολη διαδικασία μπαίνει ο Πλατανιάς μετά την εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό αλλά σύμφωνα με τον Γιάννη Χριστόπουλο «οι δυνατοί φαίνονται στα δύσκολα».

Η τοποθέτηση του προπονητή της Χανιώτικης ομάδας για το παιχνίδι:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ μουδιασμένα τα πρώτα 10 περίπου λεπτά και αυτό ήταν λογικό. Έχει συμβεί σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια, οι φιλοξενούμενοι να μπαίνουν πιο δυνατά. Μετά τα πρώτα 10 λεπτά βρήκαμε τα πατήματά μας. Προσπαθήσαμε ν’ αναπτυχθούμε καλά. Ο αντίπαλος έκανε καλή άμυνα. Δημιουργήσαμε λίγες φάσεις στο α’ ημίχρονο. Ήμασταν μέτριοι στην ανάπτυξη αλλά δεν κινδυνέψαμε κι από τον αντίπαλο. Δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και βρεθήκαμε πάλι πίσω στο σκορ. Στο β’ ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλά, ισοφαρίσαμε κι εμείς από στημένη φάση. Ήθελα ν’ αλλάξω σχηματισμό και κάποια πρόσωπα σε κάποιες θέσεις, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ κακή η στιγμή που δεχτήκαμε το δεύτερο τέρμα αμέσως μετά την ισοφάριση. Τα παιδιά προσπάθησαν, το παιχνίδι μετά άνοιξε… Ήμασταν πολύ ανοικτοί πίσω, ο αντίπαλος έπαιξε κλειστά. Δημιουργήσαμε φάσεις, μπορούσαμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Ουσιαστικά στο παιχνίδι είναι δύσκολο να θυμηθώ κάποια διαστήματα που βρήκαμε ρυθμό και γι’ αυτό νομίζω δεν φταίει μόνο η ομάδα μου, που δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό μέσα στο παιχνίδι… Είναι μία πολύ κακή ήττα για μας. Αν είχαμε κερδίσει όλα θα ήταν πιο εύκολα. Δυστυχώς όμως ήρθε και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Μπαίνουμε σε μια πιο δύσκολη διαδικασία αλλά και οι δυνατοί φαίνονται στα δύσκολα. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι, να δούμε τα λάθη που κάναμε, να δούμε τι έφταιξε, τι δεν κάναμε καλά, ν’ ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για τη δύσκολη συνέχεια με τα εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα: «Είχα βάλει στόχο μαζί με τα παιδιά τους 40 βαθμούς. Πιστεύω ότι εκεί, ίσως η παραμονή κυμανθεί λίγο πιο κάτω, στους 37-38, αλλά στους 40 βαθμούς είσαι σίγουρα στην κατηγορία. Εμείς λοιπόν θέλαμε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και συν το παιχνίδι που έχουμε με τη Νίκη Βόλου για να φτάσουμε στους 40 βαθμούς. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Έχουμε μπροστά μας 7 παιχνίδια και χρειαζόμαστε τρεις νίκες και μία ισοπαλία για να μείνουμε σίγουρα στην κατηγορία. Βέβαια, έχετε δίκιο, δυσκολεύουν τα παιχνίδια. Μας έκανε πολύ κακό η διακοπή και η αλλαγή της σειράς των αγώνων. Εμάς μας βάζει τώρα, η Πολιτεία, δεν ξέρω ποιος, μέσα σε μια εβδομάδα να “παίξουμε” την κατηγορία. Να παίξουμε τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια, τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας. Αλλά, τη ζωή μας την κάναμε μόνοι μας δύσκολη. Γιατί, χάσαμε δύο παιχνίδια μέσα στην έδρα μας, το σημερινό και αυτό με τον Εργοτέλη κι αυτοί οι χαμένοι βαθμοί μας κυνηγάνε».

Για τη δήλωση του ότι ο κόσμος στο προηγούμενο ματς με την Κέρκυρα δεν βοήθησε την ομάδα του και αν θεωρεί ότι θα την βοηθούσε με τον Λεβαδειακό σε περίπτωση που δεν ήταν κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας: «(δείχνει να εκνευρίζεται) Μην παραπιείτε τα λόγια που λέω! Μπορείτε να ξαναβάλετε το βίντεο να δείτε. Ο κόσμος είπα ότι μας άγχωσε, ότι άγχωσε την ομάδα. Επειδή προηγήθηκε η Κέρκυρα, στη συνέχεια μέχρι το ημίχρονο, τα παιδιά αγχώθηκαν γιατί ο κόσμος απαιτούσε σε κάθε ενέργεια να βγούμε στην κόντρα επίθεση και δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας και είχα πει ότι ηρεμήσαμε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια και βγήκαμε έξω με πολλή μεγαλύτερη ηρεμία και νομίζω ότι το β’ ημίχρονο παίξαμε και καλύτερα με την Κέρκυρα. Έτσι πιστεύω. Αυτό είχα πει ακριβώς για τον κόσμο. Όταν σε ένα παιχνίδι δεν υπάρχει κόσμος, είναι άδειες οι κερκίδες όπως το είδατε, σίγουρα μπαίνει με κάποιο ψυχολογικό αβαντάζ ο αντίπαλος κι αυτό φάνηκε αυτή την αγωνιστική σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Κοιτάξτε τα πρώτα ημίχρονα κυρίως και πότε προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενες ομάδες στο σκορ. Εμάς λοιπόν το κεκλεισμένων των θυρών μας έκανε πολλή μεγάλη ζημιά σήμερα. Όπως, πολλή μεγάλη ζημιά μας έκανε η αναβολή της προηγούμενης αγωνιστικής, όπως μας έκανε η αλλαγή της σειράς των αγώνων, όπως μας έχουν κάνει, όλο το χρόνο, κάποιες αποφάσεις, ζημιά. Αλλά και πάλι, παρόλο αυτές τις αντίξοες συνθήκες, θα μπορούσαμε μόνοι μας να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook