Μετά από αρκετό καιρό ο Νίκος Μαχλάς βρέθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο για να μιλήσει από κοντά στους παίκτες της ομάδας του και να τους ενημερώσει για το τι γίνεται στο οικονομικό θέμα και τις πληρωμές τις οποιές περιμένουν. 
Ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας τόνισε στους ποδοσφαιριστές ότι την Παρασκευή είναι πολύ πιθανόν να πάρουν ένα σημαντικό μέρος των οφειλομένων που υπάρχουν προς τους παίκτες και αυτή η είδηση όπως ήταν φυσικό άλλαξε και το κλίμα στην ομάδα που η αλήθεια ήταν ότι ήταν βαρύ με την αβεβαιότητα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες. 
Παράλληλα ο Νίκος Μαχλάς ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ για το τι γίνεται στο θέμα της αδειοδότησης με τον πρόεδρο της ομάδας να δηλώνει αισιόδοξος ότι οι εξελίξεις θα είναι θετικές για τον σύλλογο επισημαίνοντας ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ξεκινήσουν τα πλέι οφ την προσεχή Τετάρτη 22 Ιουνίου με την συμμετοχή του ΟΦΗ σε αυτά. 
Άλλωστε αυτό λέει καθαρά και η προσωρινή διαταγή του Εφετείου Αθηνών που έχει δικαιώσει την κρητική ομάδα στην προσφυγή που έχει κάνει. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook