Μετά την απόκτηση του Μιχάλη Πλύγκου που σίγουρα αποτελεί μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Ζαρού εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα η διοίκηση του Μεσαρίτικου συλλόγου κινείται με γοργούς ρυθμούς για να κλείσει και τα άλλα μεταγραφικά ζητήματα που την απασχολούν.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και δύο πολύ καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκαν στη Χερσόνησο. Ο λόγος για τους Βασίλη Γενιτσαρίδη και Γιώργο Καλομοίρη που κουβαλάνε τεράστια εμπειρία από την συμμετοχή τους τόσα χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες και σίγουρα αν αποκτηθούνε από τον Ζαρό θα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία.

Και οι δύο πάντως αξίζει να αναφερθεί ότι έχουν αρκετά υψηλό κασέ για τα δεδομένα του Περιφερειακού πρωταθλήματος αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

Υπάρχουν και αποχωρήσεις

Πέρα από τις μεταγραφές όπως είναι φυσικό θα υπάρξουν και αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας εν όψει του προγραμματισμού που γίνεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο πλαίσιο αυτό φαίνεται ότι εντάσσεται και το γεγονός ότι τα αδέρφια του προπονητή της ομάδας του Μανόλη Σουτζή, ο Χάρης και ο Νίκος δύσκολα θα βρίσκονται στο Ζαρό και τη νέα χρονιά λόγω επαγγελματικών κυρίως υποχρεώσεων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook