Ο τηλεοπτικός γιος του David Hasselhof, που τον είδαμε να μεγαλώνει μέσα στην παραλία του \”Baywatch\” εξομολογείται την περιπέετεια που πέρασε με την υγεία του.

Ο Jeremy Jackson, μετά τη μεγάλη επιτυχία στην τηλεοπτική σειρά άρχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου καθώς αντιμετώπιζε ήδη τότε πρόβλημα εθισμού στα ναρκωτικά.

\”Ξεκίνησε με τσιγάρα, χασίς και αλκοόλ μία στο τόσο, όπως κάνουν πολλά παιδιά. Αλλά έφτασα σε βαριά ναρκωτικά όπως μεθαμφεταμίνη, που τελικά με κατέστρεψε.\” εξομολογήθηκε  ο ηθοποιός στο Access Hollywood Live.

\”Είμαι καθαρός από ναρκωτικά και αλκοόλ, σχεδόν έντεκα χρόνια τώρα\” πρόσθεσε.

\"\"Ωστόσο ο 30χρονος Jeremy είχε ακόμα μία μάχη να δώσει με τις ουσίες συμμετέχοντας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα \”Celebrity Rehab\” για τη θεραπεία διασήμων που πάσχουν από εθισμούς, γιατί αντιμετώπιζε πρόβλημα εθισμού σε αυξητικές ορμόνες.

Ο ηθοποιός είχε αποκτήσει μία εμμονή με τις δίαιτες και την εικόνα του σώματός του που σιγά σιγά έγινε αυτοσκοπός. \”Εμένα τα στεροειδή με αποσπούσαν. Σταμάτησα να κάνω οντισιόν και πράγματα που ήταν σημαντικά για εμένα. Είμαι ακόμα σε ανάρρωση. Ο κύριος στόχος μου πλέον είναι να παραμείνω καθαρός και να βοηθήσω και άλλους να καταφέρουν το ίδιο.\”

Σήμερα μετά και τη συμμετοχή του στο ριάλιτι ο Jeremy Jackson δηλώνει: \”Ξέρετε δεν έχει σημασία πως είσαι εξωτερικά. Εκείνο που μετρά είναι πως νιώθω μέσα μου. Και αν είμαι χαρούμενος θα νιώθω καλά. Η ζωή προκύπτει από μέσα μας. Αυτό ξαναθυμήθηκα μέσα στο show.

Δείτε τον σε παλαιότερη συνέντευξη να μιλά για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε:


zappit

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook