Απάντηση στη φημολογία των τελευταίων ημερών δίνει στην «Κρητική Επιθεώρηση» ο Νομάρχης Ρεθύμνου, Γιώργος Παπαδάκης για την υποψηφιότητα του αντιπεριφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο και για το αν δεν επιλεγεί για τη θέση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη, που τον θέλει είτε να «βάζει πλώρη» για τη θέση του υποψηφίου δημάρχου είτε του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη με άλλον συνδυασμό εκτός ΠΑΣΟΚ.


          Ο ίδιος επισημαίνει, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι τα σενάρια αυτά αποτελούν προσπάθεια ορισμένων να «αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, επιχειρώντας να εξυπηρετήσουν ίσως συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες».
Παράλληλα, τονίζει ότι δεν άλλαξε άποψη και επιθυμίες από τον Ιούνιο, οπότε και κατέθεσε την αυτοπρότασή του για τη θέση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη. Ρωτήθηκε για τη φήμη που τον θέλει σε περίπτωση που δεν είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το ΠΑΣΟΚ, να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με άλλο συνδυασμό ή υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνου.
          Απαντώντας στις φήμες, ξεκαθαρίζει:«Ευθύς εξαρχής, υπήρξα ειλικρινής για τις προθέσεις μου, ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, που αφορούν στην υποβολή αυτοπρότασής μου για τη θέση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο και μόνο. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τον Ιούνιο.
          Ό, τι ακούγεται ή διαρρέεται τεχνηέντως από κάποιους κύκλους για τυχόν ενδιαφέρον μου για δημαρχιακούς θώκους ή άλλα αξιώματα αποτελεί μία “καλοστημένη” παραφιλολογία και φημολογία που σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να εξυπηρετήσει ίσως συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες».

κατεβάστε το παρακάτω αρχείο.

patiste edw

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook