Αφού γιόρτασαν την εορτή του Αγίου Μνημονίου και αφού ευχήθηκαν για τα γενέθλια του Πρωθυπουργού οι Αγανακτισμένοι Έλληνες ετοιμάζονται για την «Ημέρα Λαϊκής Ενημέρωσης και Διαβούλευσης» σχετικά με την Άμεση Δημοκρατία και το Σύνταγμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 19.30 και θα συμμετάσχουν οι: Γιώργος Αναστασόπουλος, Δρ. Πολιτικής και Κοινωνικής Ιστορίας, ο Μανόλης Γλέζος, εγχείρημα Άμεσης Δημοκρατίας στην Απείρανθο Νάξου, ο Κώστας Δουζίνας, καθηγητής πολιτικής Φιλοσοφίας και Θεωρίας Δικαίου, ο Γιώργος Οικονόμου, Δρ. Φιλοσοφίας και ο Σταύρος Σταυρίδης, καθηγητής ΕΜΠ.

Εκτός των προαναφερόμενων, οι παρευρισκόμενοι θα συμμετάσχουν ενεργά, διατυπώνοντας ερωτήσεις και εκφράζοντας προσωπικές τους απόψεις.

Χθές Πέμπτη πάντως, για 23η συνεχή ημέρα χιλιάδες Αγανακτισμένοι συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν κατά των νέων μέτρων.

Συμβολική όσο και εντυπωσιακή είναι πάντως και η απόφαση Αγανακτισμένων Ελλήνων από την ευρύτερη περιοχή της Νοτίου Πελοποννήσου να δώσουν ραντεβού στο άγαλμα του Λεωνίδα στην Σπάρτη την Κυριακή 19 Ιουνίου, με σκοπό να περπατήσουν επί τέσσερις ήμερες για να ενωθούν με τους Αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος.

PROTO THEMA