Στο κλαμπ των παντρεμένων περνάει από σήμερα ο Αλέξης Τζόρβας ο οποίος θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης με την αγαπημένη του, Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

Ο γάμος τους θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη σήμερα στις 19:30.

Ο άσος του Παναθηναϊκού και η γοητευτική δικηγόρος είναι μαζί εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια και γνωρίστηκαν όταν ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σε αθλητική εκπομπή όπου ήταν καλεσμένος. Εκεί εργαζόταν και η Αθηνά ως δημοσιογράφος και από εκείνη την ημέρα είναι αχώριστοι.

Αν και η πληροφορία ότι οι δυο τους παντρεύονται έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό, οι προετοιμασίες για τον λαμπερό γάμο τους έγιναν ως επί το πλείστον τους τελευταίους δύο μήνες. Μάλιστα, από το περιβάλλον της Χρυσαυγής έχει διαρρεύσει ότι η νύφη θα εμφανιστεί με μια υπέροχη ρομαντική δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Σε κάθε περίπτωση και οι δύο κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν προκαλούν με βαρύγδουπες δηλώσεις ή αποκαλύψεις για το μυστήριο, την δεξίωση που θα ακολουθήσει ή τον μήνα του μέλιτος.

Η αρχική σκέψη του ζευγαριού ήταν ο γάμος τους να γίνει στην μαγευτική Μονεμβασιά, η οποία αποτελεί και τόπο καταγωγής της Χρυσαυγής αλλά και αγαπημένο προορισμό τόσο της ίδιας όσο και του Αλέξανδρου. Όμως, τα σχέδια άλλαξαν, καθώς το ζευγάρι θέλησε να μην ταλαιπωρήσει τον κόσμο που θα βρεθεί κοντά του στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook