Ηταν μία σειρά που οι φαν του είδους την είχαν λατρέψει… Ηταν μία σειρά η οποία ουσιαστικά βγήκε στον αέρα μέσα από το Mega και ήρθε να αλλάξει ότι ξέραμε μέχρι τότε για τα καθημερινά, απογευματινά, ψυχαγωγικά σήριαλ. Ηταν μία σειρά η οποία βγήκε στον αέρα και έδωσε άλλη έννοια στον τηλεοπτικό όρο \”καθημερινό\”!

Ο λόγος; Ο λόγος για την \”Βέρα στο δεξί\” ! Η \”Βέρα\” βγήκε στον αέρα μέσα από το Mega και τίναξε την μπάνκα της τηλεθέασης στα ύψη, γράφοντας την δική της τηλεοπτική ιστορία. Η \”Βέρα\” και οι συντελεστές της δεν αγαπήθηκαν απλώς από τους τηλεθεατές, αλλά… λατρεύτηκαν ! Πως έγινε και με τα \”Μυστικά της Εδέμ\” ; Ακριβώς έτσι…
 
Οπότε, πως θα αισθανόσασταν αν σας έλεγα πως σχεδόν όλοι οι βασικοί ηθοποιοί της \”Βέρας\” ετοιμάζονται να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους;
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει τόσο η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου, όσο και η Ελισάβετ Μουτάφη, αλλά και η Ηρώ Λούπη, έχουν δεχτεί πρόταση από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη, να ξανά μοιραστούν το ίδιο τηλεοπτικό πλατό.
 
Αυτή την φορά όλα τα παιδιά συζητούν το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσουν στην ολοκαίνουργια, καθημερινή – και πάλι – σειρά του καναλιού της οδού Μεσογείων, η οποία έχει τον τίτλο \”Εξίσωση\” και ετοιμάζεται πυρετωδώς, έτσι ώστε να είναι έτοιμη να βγει στον αέρα από Γενάρη, όταν θα έχουν ρίξει αυλαία τα \”Μυστικά\”.
 
Πρόκειται για μία άκρως φιλόδοξη παραγωγή, την οποία οι Megaλικοί πιστεύουν και προσέχουν πολύ από την πρώτη της μέχρι και την  τελευταία της λεπτομέρεια και ελπίζουν πως με την \”Εξίσωση\”, θα κάνουν για ακόμα μία φορά τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν κόκκινα!

zappit

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook