Το Flashnews.gr σε συνεργασία με την κρητική ξενοδοχειακή αλυσίδα Vita Hotels, σας προσφέρουν ένα ξεχωριστό δώρο για το Πάσχα!

Ένας τυχερός έχει τη δυνατότητα να κερδίσει ένα μαγευτικό τετραήμερο για τις ημέρες των εορτών του Πάσχα, στις εγκαταστάσεις του Zorbas Village στον Ανισσαρά Χερσονήσου, στο Ηράκλειο.

Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας και ζήστε την ατμόσφαιρα των εορτών του Πάσχα, όπως δεν έχετε φανταστεί!

Μπείτε στην σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook , κάντε like, συμπληρώστε την φόρμα και αυτομάτως αποκτάτε έναν μοναδικό αριθμό με τον οποίο συμμετέχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015, ενώ η κλήρωση θα γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο και ο νικητής θα ανακοινωθεί με σχετικό δημοσίευμα.
 

Το πακέτο της προσφοράς

Στο πακέτο περιλαμβάνονται:

  • Διαμονή με 4 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα
  • Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό (all inclusive)
  • Νηστίσιμο δείπνο Μεγάλης Παρασκευής
  • Μεταφορά στην εκκλησία για τον Επιτάφιο και την Αναστάσιμη Λειτουργία
  • Αναστάσιμο Δείπνο
  • Πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακό σουβλιστό αρνί και ορχήστρα

     

Το Zorbas Village

Το Zorbas Village, βρίσκεται πάνω σε μια εντυπωσιακή αμμώδη παραλία στην περιοχή του Ανισσαρά Χερσονήσου, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους, που καλύπτονται από φοίνικες και πολύχρωμα λουλούδια, δημιουργώντας μια αίσθηση απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης.

Το συγκρότημα αποτελείται από 221 όμορφα επιπλωμένα μπανγκαλόου, 2 πολυτελείς εξοχικές κατοικίες και 1 ευρύχωρη σουίτα, χτισμένο με παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στυλ και μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων και επιλογών διασκέδασης, παρέχοντας παράλληλα ένα ιδανικό φιλικό περιβάλλον για παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά και μεγάλους.

Όλα τα μπανγκαλόου στο Aquis Zorbas Village είναι διακοσμημένα με γήινους τόνους και έπιπλα από ανοιχτόχρωμο ξύλο. Περιλαμβάνουν κλιματισμό και δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player και μοντέρνο μπάνιο.

Το Zorbas Village διαθέτει 2 εστιατόρια, τα οποία σερβίρουν τοπική και διεθνή κουζίνα, καθώς επίσης χορτοφαγικά και παιδικά μενού. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ποτά και σνακ στο μπαρ της πισίνας, ενώ η ντίσκο και το lobby bar προσφέρουν κοκτέιλ.

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνεται εξωτερική και εσωτερική πισίνα, γήπεδο τένις, γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου και εγκαταστάσεις τοξοβολίας και πινγκ πονγκ. Στους χώρους ευεξίας περιλαμβάνεται γυμναστήριο, σάουνα και υδρομασάζ.

Το Zorbas Village σας περιμένει να ζήστε έντονα, τις πιο όμορφες διακοπές που κάνατε μέχρι τώρα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook