Στο μήνα Μάιο παρέπεμψε, για ακόμη μία φορά, ο τεχνικός του ΟΦΗ, τους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη το μεσημέρι. Ο Νίκος Αναστόπουλος ξεκαθάρισε πως οι σημαντικοί αγώνες έρχονται στα μπαράζ, ωστόσο σε αυτό που δεν απάντησε ήταν τι θα γίνει σε περίπτωση που συνεχιστούν τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων.

Αναλυτικά

Για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας

"Πριν από αυτό το ματς είχα επισημάνει ότι χρειάζεται προσοχή στα στημένα , αλλά εμείς δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις και χάσαμε τον αγώνα. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί σε αυτό το ματς εάν εξαιρέσουμε τα πρώτα είκοσι πέντε λεπτά όπου πετύχαμε και το γκολ. «Τον Μάιο ξυρίζουν τον γαμπρό. Εάν εξαιρέσουμε τα Γιάννενα που έχουν ένα προβάδισμα για την πρώτη θέση , για την δεύτερη θέση δεν έχει κριθεί τίποτα γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Εμάς αυτό που μας χρειάζεται είναι ένα καλό αποτέλεσμα για να ανέβει η ψυχολογία μας και από εκεί και πέρα θα βρούμε τον δρόμο μας".

Για την αναμέτρηση απέναντι στην Καλλιθέα

"Η Καλλιθέα είναι μια ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της αλλά είναι μια δύσκολη ομάδα καθώς αποτελείται από νεαρά παιδιά που μάχονται και βάζουν τα πόδια τους στην φωτιά. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς και για την Καλλιθέα στο οποίο όμως το τελικό αποτέλεσμα θα καθοριστεί από την δική μας απόδοση".

Για τις μεταγραφές των Τάντιτς και Παπουλή

"Είναι δύο παίκτες γνωστοί, έχουν εμπειρία και το σημαντικό είναι ότι ξέρουν την κατηγορία. Θα μας δώσουν πολλές βοήθειες και περισσότερες λύσεις. Θα μιλήσω μαζί τους, και θα δω αν θα είναι μαζί μας στην Καλλιθέα, αλλά από ότι ξέρω είναι επαγγελματίες παίκτες και μέχρι τώρα έπαιζαν στις ομάδες τους".

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις

"Από εδώ και πέρα θα συνεχίσουμε τις προσεκτικές κινήσεις και θα πάρουμε παίκτες που χρειαζόμαστε. Σίγουρα υπάρχει ένα κενό στα στόπερ, ψάχνουμε αλλά δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες ή για να το πω καλύτερα, υπάρχουν παίκτες και παίκτες, αλλά σημασία έχει αν μπορούν να αντέξουν το μέγεθος της ομάδας για να παίξουν στον ΟΦΗ. Ο Κοιλιάρας πέρασε από το μυαλό μας, αλλά αυτή τη στιγμή θέλουμε παίκτες εκεί που πραγματικά πονάμε. Έχουμε άλλες προτεραιότητες, αλλά αν υπάρξει σκέψη για τον Κοιλιάρα θα το δούμε τις επόμενες ημέρες".