Δίχως δεύτερη κουβέντα απέρριψαν τα μέλη της ΕΠΟ τις προτάσεις των κ.κ Χατζηαποστόλου και Τζώρτζογλου για μη ισχύ των αδειοδοτήσεων εκτός από τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στην Ευρώπη , η για αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών. 
Ο κ. Χατζηαποστόλου πρότεινε στη συνέλευση να μην ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις για φέτος εκτός από τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία για την διεξαγωγή πλέι οφ με την συμμετοχή του ΟΦΗ, του Λεβαδειακού, των Τρικάλων και της Δόξας Δράμας. 
Όσο για τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ αυτός πρότεινε η νέα αγωνιστική περίοδο στην Super League να γίνει με 20 ομάδες με την αναδιάρθρωση της κατηγορίας και την επόμενη σεζόν οι ομάδες να μειωθούν σε 18 και να παγιωθούν σε αυτό τον αριθμό. 
Πάντως σε ότι έχει να κάνει με τα πλέι οφ τόσο στη Football League όσο και στη Football League 2 είναι πλέον μάλλον αδύνατον να πραγματοποιηθούν καθώς ούτε μέχρι την άλλη Κυριακή 26 Ιουνίου προβλέπεται ότι θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για να ξεκινήσουν οι αγώνες για την συγκεκριμένη διαδικασία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook