Την Παρασκευή θα κριθεί εάν ο Θανάσης Νούτσος θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο δύσκολο όσο και κρίσιμο ματς του Πλατανιά με αντίπαλο τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Οι άνθρωποι της Χανιώτικης ομάδας καταβάλουν αγώνα δρόμου ώστε να εκδοθεί εγκαίρως το δελτίο του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος και ο Καβακάς να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Ο 26χρονος μέσος, προπονείται κανονικά στο Μάλεμε, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αναμένοντας πλέον το πράσινο φως έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί την Κυριακή.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Καβακά είναι ο Μαρτσάκης που έχει υποστεί διάστρεμμα και η συμμετοχή του δεν έχει ξεκαθαρίσει. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Παληγεώργος που διεκδικεί μάλιστα και θέση βασικού στην 11άδα.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες ο Πλατανιάς έχει έρθει σε συμφωνία να παραχωρήσει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι στον Ακρίτα τον Ζαχαρία Κομπογεννητάκη. Ο Καβακάς πιστεύει μεν στις δυνατότητες του παίκτη θεωρεί όμως ότι είναι η καλύτερη λύση ώστε ο νεαρός Χανιώτης αμυντικός να πάρει χρόνο συμμετοχής αφού στον Πλατανιά είναι περιορισμένος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook