Μπορεί η νέα κυβένηση να ορκίστηκε το πρωί, αλλά ο ανασχηματισμός δεν φαίνεται να \”έπεισε\” τους Αγανακτισμένους που για 24η συνεχή ημέρα έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στην πλατεία Συντάγματος.

Στο Σύνταγμα έχουν συγκεντρωθεί μάλιστα και πολλοί Σύροι Αγανακτισμένοι οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους για να συμπαρασταθούν στους Έλληνες διαδηλωτές αλλά και για να διαμαρτυρηθούν για τα εγκλήματα πολέμου που σημειώνονται στη χώρα τους από το καθεστώς Άσαντ.

Σήμερα οι Αγανακτισμένοι Έλληνες ετοιμάζονται για την «Ημέρα Λαϊκής Ενημέρωσης και Διαβούλευσης» σχετικά με την Άμεση Δημοκρατία και το Σύνταγμα που θα πραγματοποιηθεί στις 19:30.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι: Γιώργος Αναστασόπουλος, Δρ. Πολιτικής και Κοινωνικής Ιστορίας, ο Μανόλης Γλέζος, εγχείρημα Άμεσης Δημοκρατίας στην Απείρανθο Νάξου, ο Κώστας Δουζίνας, καθηγητής πολιτικής Φιλοσοφίας και Θεωρίας Δικαίου, ο Γιώργος Οικονόμου, Δρ. Φιλοσοφίας και ο Σταύρος Σταυρίδης, καθηγητής ΕΜΠ.

Μάλιστα, όλοι όσοι βρεθούν στο Σύνταγμα για την Λαϊκή Συνέλευση θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά, διατυπώνοντας ερωτήσεις και εκφράζοντας προσωπικές τους απόψεις.

Την Πέμπτη, οι Αγανακτισμένοι \”γίορτασαν\” τα γενέθλια του πρωθυπουργού με καπελάκια, μοιράζοντας γλυκά και \”τραγουδώντας\” τα χρόνια πολλά λίγο… πειραγμένα!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook