\”Aντιμέτωπη με τα ίδια αδιέξοδα θα βρεθεί η κυβέρνηση\” αναφέρουν μεταξύ άλλλων με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα:

\”Σε συνθήκες απονομιμοποίησης και αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης ο κ Παπανδρέου προχώρησε σε ανασχηματισμό .Με το τρόπο αυτό κερδίζει κάποιο πολιτικό χρόνο ,αλλά δεν αλλάζει κανέναν από τους οικονομικούς κοινωνικούς και πολιτικούς παράγοντες ,που οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα.,

Είτε η \”νέα κυβέρνηση\” πάρει ψήφο εμπιστοσύνης , είτε έχει εξασφαλίσει την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου ,πολύ σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα ίδια αδιέξοδα. Η πραγματική οικονομία θα συνεχίσει να βυθίζεται στην ύφεση, οι υπουργοί θα συνεχίσουν να προκαλούν εκδηλώσεις αποδοκιμασίας και οι Αγανακτισμένοι θα γεμίζουν ειρηνικά τις πλατείες.

Η πολιτική οπερέτα που ζήσαμε τις τελευταίες μέρες βύθισε σε ακόμη μεγαλύτερη αναξιοπιστία το πολιτικό σύστημα και ανέδειξε ολοκάθαρα τα παλαιοκομματικά χαρακτηριστικά του. Γίνεται φανερό, ότι αυτό το σύστημα αποτελεί εμπόδιο στην ανασυγκρότηση της χώρας και την προστασία των κοινωνικα και οικονομικά αδύνατων πολιτών\”.

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook