Με μια εκδήλωση που διοργανώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο Μαρτινέγκο ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για τις ομάδες Κ17, Κ20 και την ομάδα Νέων του Εργοτέλη. Μάλιστα έγινε και δίτερμα μεταξύ των ομάδων στα πλαίσια της εκδήλωσης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο κάθε προπονητής της κάθε ομάδας τοποθετήθηκε για την φετινή πορεία της ομάδας του στο επίσημο σαϊτ του Εργοτέλη.

Ο Βασίλης Πλεσίτης ως προπονητής της ομάδας Νέων Κ20 των «κιτρινόμαυρων» τόνισε : «Ολοκληρώθηκε μια χρονιά, η οποία μας έστειλε πολύ αισιόδοξα μηνύματα και παράλληλα μας γεμίζει με πολλές ευθύνες για την επόμενη περίοδο. Όλοι έχουμε την ελπίδα, την προσδοκία και την προσμονή να συνεχιστεί η ένταξη των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στην επαγγελματική ομάδα».

Ο Σταύρος Πρωτογεράκης ως προπονητής της ομάδας Κ17 του Εργοτέλη υπογράμμισε : «Σίγουρα μιλάμε για μια πετυχημένη σεζόν. Νομίζω ότι τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε, καθώς ήδη πέντε παίκτες μέσα στη διάρκεια της σεζόν από την ομάδα Κ17 προωθήθηκαν στην ομάδα Κ20».

Τέλος ο Αντώνης Φραγκάκης ως προπονητής της ομάδας Νέων του συλλόγου επισήμανε για την ομάδα του : «Η χρονιά που πέρασε ήταν εξαιρετική. Τα παιδιά αντεπεξήλθαν πλήρως στις απαιτήσεις της κατηγορίας, παρότι ήταν σε μικρότερη ηλικία σε σύγκριση με τους αντίπαλους τους. Με ευχαριστεί το γεγονός ότι παίξαμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Επίσης, ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι καταφέραμε να σταθούμε πολύ καλά, παρότι η ομάδα ανανεώθηκε τόσο στην αρχή, όσο και στα μέσα της χρονιάς».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook