Διευκρινιστική ανακοίνωση με την οποία εξηγεί ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Πάγκαλος ήταν αυτός και όχι ο σύλλογος που προτίμησε τον Πανθρακικό αντί της Παναχαϊκής εξέδωσε η ΠΑΕ Πλατανιά.

Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση της Πατρινής ομάδας η οποία ανέφερε ότι : «Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή όπως είναι γνωστό και το προηγούμενο καλοκαίρι είχε κάνει επίσημη πρόταση στην Π.Α.Ε. Πλατανιά αλλά εκείνη προτίμησε την πώληση του ποδοσφαιριστή στην Π.Α.Ε. Πανθρακικος.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά

\”Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ σε αποκατάσταση της αλήθειας και με αφορμή την ανακοίνωση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ για την μετεγγραφή του Κωνσταντίνου Πάγκαλου θα ήθελε να επισημάνει τα εξής.

Για την απόκτηση του Πάγκαλου, πράγματι η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είχε καταθέσει το περασμένο καλοκαίρι επίσημα το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή, ανάμεσα ωστόσο και σε αρκετές άλλες ομάδες από τις οποίες υπήρξε επίσης σχετική κρούση.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ είχε τονίσει στον Πάγκαλο ότι δεν επρόκειτο να αποτελούσε εμπόδιο για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και μάλιστα κατόπιν δικής του επιθυμίας έθεσε σε προτεραιότητα της συνέχιση της καριέρας του σε ομάδα Δεύτερης Εθνικής αντί Τρίτης, μιας και την χρονιά εκείνη είχε διαπρέψει στο πρωτάθλημα και ήταν ανθρώπινο και αναμενόμενο να ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η τελική επιλογή του Πάγκαλου που ήταν ο Πανθρακικός, επέφερε στο σωματείο λιγότερα χρήματα σε σχέση με το αν θα συνέχιζε την καριέρα του σε άλλες ομάδες Δεύτερης Εθνικής ή στο σωματείο της Παναχαϊκής, για την οποία και φυσικά η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να τον παραχωρούσε και να συνέχιζε εκεί την καριέρα του.

Σε κάθε περίπτωση, η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ θα ήθελε να εκφράσει τις πιο ειλικρινείς τις ευχές για καλή επιτυχία στον Πάγκαλο για την μετεγγραφή του στο φίλο και ιστορικό σωματείο της Παναχαϊκής\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook