Τελευταία ενημέρωση: 23:30

Αναστάτωση επικράτησε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης στα Χανιά όταν μια ομάδα νεαρών επιτέθηκε με αντικείμενο και τραυμάτισε ευτυχώς ελαφριά ένα γιατρό που κινούνταν πεζός στην οδό Δασκαλογιάννη.

Σύμφωνα με περίοικους, η ομάδα των νεαρών, νωρίτερα είχε επιτεθεί φραστικά σε αλλοδαπούς που βρίσκονταν στην Σπλάντζια και όταν ο γιατρός  το αντιλήφθηκε, τους ζήτησε το λόγο.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού οι νεαροί είδαν τον γιατρό να κινείται μόνος του πεζός στην οδό Δασκαλογιάννη, κατέβηκαν από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, και τον ξυλοκόπησαν χρησιμοποιώντας αντικείμενο (πιθανότατα σιδερογροθιά ή και ρόπαλο).

Στη συνέχεια οι  δράστες, μπήκαν στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή

Όμως, τόσο οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που είδαν τους δράστες της επίθεσης, όσο και το γεγονός ότι τα στοιχεια του οχήματος με το οποίο διέφυγαν είναι γνωστά στις αρχές, δημιουργούν αισιοδοξία για την σύλληψή τους.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, στο Αστυνομικό Μέγαρο έχει προσαχθεί ένα άτομο.

Η άναδρη επίθεση σε βάρος του γιατρού, είχε ως συνέπεια ο τελευταίος να τραυματιστεί στο πρόσωπο και να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Το περιστατικό αυτό φέρεται ότι προκάλεσε έκρυθμη κατάσταση στο κέντρο των Χανίων, καθώς ομάδα νεαρών έσπασε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και προκάλεσε φθορές στο “Μουσείο Εθνικής Ελλάδας” του ‘Γαλανόλευκου Φάρου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook