Αποκλειστικά στην κάμερα του Super Star το Θηρίο ανακοίνωσε το γάμο του με την αγαπημένη του Γλυκερία, που θα γίνει στς 17 Σεπτεμβρίου στο Πέραμα, μετά από τρία χρόνια σχέσης.

«Η Γλυκερία δεν είναι του χώρου. Καμία σχέση. Και δεν ήθελα να είναι του χώρου- όχι ότι θα έλεγα όχι, αλλά μου αρέσει η γυναίκα που έχω διαλέξει να μην έχει καμία επαφή με τη showbiz. Είμαι λίγο παραδοσιακός τύπος εγώ. Μου αρέσει η γυναίκα να είναι γυναίκα στο σπίτι»  είπε ο γνωστός ράπερ,  ενώ αποκάλυψε πως στον γάμο θα είναι καλεσμένοι μόνο φίλοι του από την ελληνική showbiz.

Τι είναι αυτό όμως που τον τράβηξε στη Γλυκερία; «Καταρχήν η Γλυκερία με ξέρει από τότε που ήμουν 245 κιλά, δεν με γνώρισε τώρα. Μην ξεχνάτε ότι στην κατάσταση που είμαι τώρα, αδύνατος, είμαι μόνο ενάμιση χρόνο. Είναι άνθρωπος, είναι δίπλα μου σε όλα. Έχει ανεχτεί πολλά πράγματα από μένα, γιατί είμαι κακό παιδί λόγω της δουλειάς μου και είμαι επιρρεπής στα λάθη μου» εξομολογήθηκε το Θηρίο (το κανονικό του όνομα είναι Κώστας Δράκουλας).

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στο πώς κατάφερε να χάσει τόσα πολλά κιλά και στο γεγονός ότι η μέλλουσα σύζυγός του ήταν στο πλευρό του σε αυτή του την προσπάθεια: «Έχασα 145 κιλά. Η Γλυκερία ήταν υπέρ, γιατί θέλω να κάνω παιδιά και να παίξω με τα παιδιά μου. Να κάνω ποδήλατο, να τρέξω και να μπορώ να πάρω τη μηχανή μου με τη Γλυκερία και να πάμε ένα ταξίδι. Αυτά τα έκανα και πριν, αλλά με δυσκολία. Το περάσαμε μαζί, αλλά μου λέει πως για εκείνη είμαι ακόμα ο χοντρούλης της. Σαφώς με επηρεάζει, όμως είναι καλύτερα τα πράγματα σε όλους τους τομείς» είπε.

Με ποιον τρόπο έχασε όλα αυτά τα κιλά; «Δεν έχω κάνει δαχτυλίδι. Υπάρχει μια παραπληροφόρηση και ο κόσμος μαθαίνει λέξεις και τις αναπαράγει εύκολα. Το δαχτυλίδι είναι η χειρότερη και η πιο απαρχαιωμένη μέθοδος. Αυτό που έκανα εγώ λέγεται γαστρικό μανίκι. Άλλο δαχτυλίδι, άλλο γαστρικό μανίκι. Δεν είχα ποτέ ανακατωσούρες, ούτε πόνους.  Βγήκα από το νοσοκομείο και επειδή ήταν Χριστούγεννα έκανα δυο συναυλίες, την ίδια μέρα. Το πιο σημαντικό δεν είναι αν θα χάσεις τα κιλά, αλλά να είσαι υγιής. Κι εγώ είμαι υγιής και απόλυτα φυσιολογικός».