​Νέα τροπή δίνει η αποκάλυψη του Γενικού Εισαγγελέα της Γερμανίας ότι ο Αντρέας Λούμπιτς παρακολουθούνταν από γιατρό, ο οποίος μάλιστα του είχε απαγορεύσει να πετάξει την ημέρα της συντριβής, καθώς του είχε υπογράψει αναρρωτική άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος, ο οποίος συμπαρέσυρε στο θάνατο 149 ψυχές, λάμβανε φαρμακευτική αγωγή και παρακολουθούνταν από γιατρό μέχρι και τη μέρα της μοιραίας πτήσης. 

Εκείνος, ωστόσο, λόγω της εμμονής που είχε με την δουλειά του, μιας και ήταν το μεγάλο του όνειρο, έσκιζε τα χαρτιά του γιατρού και δεν τα έδειχνε σε κανέναν.

Την ημέρα της συντριβής ο γιατρός του είχε γράψει αναρρωτική άδεια, αλλά εκείνος δεν εμφάνισε ποτέ το χαρτί στην αεροπορική εταιρία και τους εργοδότες του.

Στα σπίτια, πέρα από τα σκισμένα χαρτιά του γιατρού βρέθηκαν επίσης φάρμακα τα οποία έπαιρνε λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Κατά την έρευνα, δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας ούτε προέκυψαν στοιχεία που να παραπέμπουν σε πολιτικά ή θρησκευτικά κίνητρα για την αποτρόπαια πράξη του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook