Ένα ξέσπασμα στις αρχές του β’ μέρους ήταν αρκετό στο Ναυτικό Όμιλο Χανίων ώστε να επικρατήσει στο κρητικό ντέρμπι της πρεμιέρας της Α2 με 9-6 του Ν.Ο. Ρεθύμνου.

Η επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ:

Καλή αρχή πραγματοποίησε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES στο πρωτάθλημα της Α2 κερδίζοντας με 9-6 τον Ν.Ο. Ρεθύμνου. Εύκολη σχετικά υπόθεση το πρώτο παιχνίδι για την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα η οποία αντιμετώπισε περισσότερο δυσκολίες… προσαρμογής αφού αυτό ήταν το πρώτο της παιχνίδι για φέτος.

Ο Ναυτικός Ομιλος… επιτάχυνε στο β’ ημίχρονο στον αγώνα που φιλοξενήθηκε στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, μετατρέποντας το εύθραυστο μέχρι τότε 4-3 σε 7-4 με το τέλος του γ’ 8λέπτου, για να “κλειδώσει” το σκορ τελικώς στο 9-6.

Τραυματίας με χτύπημα στο μάτι ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο αρχηγός του Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES Μανούσος Βιζυράκης που μάλιστα βρέθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ευτυχώς δεν υπάρχει κάτι σοβαρό και θα είναι στη διάθεση της ομάδας για τα επόμενα παιχνίδια.

Τα 8λεπτα: 2-1, 2-2, 3-1, 2-2

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας – Γιάννης Ζαγουράκης): Λεβεντάκης, Ρουμελιώτης, Κατσουλάκης 2, Παπαδόπουλος 1, Παπασηφάκης 2, Κοκονάς, Ξυλάς, Μαραγκουδάκης, Μπαριωτάκης 1, Βιζυράκης 3, Αυγουστιανάκης, Λειψάκης, Μυγιάκης, Δήμου, Χατζηιωάννου.

Επόμενα παιχνίδια είναι το Σάββατο (28/3) στις 12 το μεσημέρι με αντίπαλο την Ηλιούπολη και στις 9 το βράδυ κόντρα στον ΟΦΗ. 

Αναλυτικά η εικόνα της 1ης αγωνιστικής:

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES-Ν.Ο. Ρεθύμνου 9-6

Ηλυσιακός-Ηλιούπολη 9-9

Ρεπό: ΟΦΗ

Στην βαθμολογία (σε 1 αγων.)

1. Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 3

2. Ηλυσιακός 1

-. Ηλιούπολη 1

4. Ν.Ο. Ρεθύμνου 0

5. ΟΦΗ 0

Επόμενη 2η αγωνιστική (Σάββατο 28/3)

12:00 Ηλιούπολη-Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES

13:00 ΟΦΗ-Ηλυσιακός

Ρεπό: Ν.Ο. Ρεθύμνου

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook