Εκατοντάδες πυροτεχνήματα και κροτίδες εντοπίστηκαν σε Παντοπωλείο του Δήμου Γόρτυνας, που φαίνεται ότι είχε εξοπλιστεί κατάλληλα ενόψει Πάσχα και για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών.

Όμως οι έλεγχοι των αστυνομικών έβαλαν “μπουρλότο” στα σχέδια της 45χρονης ιδιοκτήτριας του Παντοπωλείου και του 53χρονου υπευθύνου του καταστήματος, ο οποίος συνελήφθη, καθώς εντοπίστηκαν στο κατάστημα, 1046 παιδικά αθύρματα, έτοιμα προς πώληση 

Πιο συγκεκριμένα, ενόψει Πάσχα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, καθώς και εφαρμογή ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και χρήσης βεγγαλικών, κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα «Παντοπωλείο», ιδιοκτησίας 45χρονης, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, συνελήφθη 53χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, για παράβαση του Ν. περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Επιπλέον το εν λόγω κατάστημα στερείται άδεια ιδρύσεως και λειτουργίας από την αρμόδια αρχή.

Ο 53χρονος, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook