Το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, ο Ηλυσιακός, υποχρέωσε την Κυριακή τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων στην πρώτη του ήττα στην Α2 Κατηγορία, “ρίχνοντάς” τον στην 3η θέση.

Η επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ για τις τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου:

Ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος για την α’ φάση του πρωταθλήματος πόλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στον Ομιλο Αττικής, με την 5η και τελευταία αγωνιστική η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (29/3) το απόγευμα.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με συγκομιδή 7 βαθμών, με την Ηλιούπολη με 8 και τον Ηλυσιακό με 10 βαθμούς να έχουν αποκτήσει προβάδισμα. Ωστόσο, οι δύο θέσεις για την πρόκριση στον Ομιλο Ανόδου θα κριθούν στο πλαίσιο του καθοριστικού δεύτερου γύρου της α’ φάσης που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 24-26 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ναυτικός Ομιλος κατάφερε δύο νίκες, κερδίζοντας τον Ν.Ο. Ρεθύμνου και τον ΟΦΗ, ήρθε ισόπαλος με την Ηλιούπολη ενώ έχασε από τον Ηλυσιακό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Ηλιούπολη-ΟΦΗ 12-6

Ν.Ο. Ρεθύμνου-Ηλυσιακός 6-12

Ρεπό: Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES

Στην βαθμολογία (σε 5 αγων.)

1. Ηλυσιακός 10

2. Ηλιούπολη 8

3. Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 7

4. Ν.Ο. Ρεθύμνου 1

5. ΟΦΗ 1

Πρώτη ήττα από Ηλυσιακό

Την πρώτη του ήττα στην Α2 γνώρισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES χάνοντας από τον Ηλυσιακό με σκορ 6-4 την Κυριακή το πρωί. Αυτός ήταν και ο τελευταίος αγώνας για τη χανιώτικη ομάδα στο πλαίσιο του α’ γύρου για την α’ φάση, με το τοπίο αναφορικά με τις δύο που θα κερδίσουν το εισιτήριο για τον Ομιλο Ανόδου να κρίνεται στον β’ γύρο, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί 24-26 Απριλίου.

Ο Ν.Ο.Χ. δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα με τον Ηλυσιακό, καθώς βρέθηκε να χάνει με 4-1 με το τέλος του α’ ημιχρόνου, στη συνέχεια επανήλθε μειώνοντας τη διαφορά, αλλά τελικά η νίκη “κλείδωσε” στο 6-4 υπέρ της αθηναϊκής ομάδας.  Κατσουλάκης, Δήμου, Παπασηφάκης και Ρουμελιώτης μοιράστηκαν τα 4 γκολ για τον Ναυτικό Ομιλο.

Ηλυσιακός-Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 6-4

Τα 8λεπτα: 2-0, 2-1, 0-1, 2-2

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας – Γιάννης Ζαγουράκης): Λεβεντάκης, Ρουμελιώτης 1, Κατσουλάκης 1, Παπαδόπουλος, Παπασηφάκης 1, Σκουμπάκης, Κοκονάς, Ξυλάς, Μαραγκουδάκης, Μπαριωτάκης, Βιζυράκης, Αυγουστιανάκης, Λειψάκης, Μυγιάκης, Δήμου 1, Χατζηιωάννου.

Φωτ. Νίκος Βαμιανάκης

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook