Για μία ακόμα φορά, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έκανε ένα ακόμα βήμα, ο Σπύρος Μπαξεβάνος θέλησε να επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του για τη συνέχεια.

Ο 43χρονος τεχνικός τόνισε ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα και χρειάζεται σοβαρότητα από όλους μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Τέλος καλό, όλα καλά. Είχαμε πει ότι παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που ερχόταν με βασικές ελλείψεις, όπως ελλείψεις είχαμε κι εμείς, και η οποία δεν είχε να χάσει τίποτα. Αντίθετα εμείς, όπως είχαμε πει και πριν το παιχνίδι, είχαμε να κερδίσουμε πάρα πολλά. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για εμάς με δύο γρήγορα γκολ, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε αφελείς. Το παιχνίδι δεν τελειώνει στο πρώτο πεντάλεπτο όταν προηγείσαι με 2-0. Πρέπει να είσαι σοβαρός μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, αν θέλεις να λες ότι είσαι καλή ομάδα κι ότι ο στόχος σου είναι η άνοδος και θες να παρουσιάζεις κάποια καλά κομμάτια μέσα στο παιχνίδι. Εμείς εκεί πέρα κάπου σταματήσαμε να παίζουμε μπάλα, νομίζαμε ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι και σίγουρα με τη μείωση του σκορ ήρθε ένα πρόσθετο στρες στα παιδιά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η ισοφάριση και σίγουρα εκεί προβληματιστήκαμε ακόμα περισσότερο. Το σημαντικό όμως ήταν ότι δημιουργήσαμε πάλι καταστάσεις στην αντίπαλη εστία και πετύχαμε και το νικητήριο γκολ. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρωτάθλημα για εμάς δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μπορεί να έχουμε κάποιους βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε για εμένα, για εμάς, για την ομάδα, για την εικόνα που έχουμε δείξει μέχρι τώρα να είμαστε σοβαροί μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Η σοβαρότητα ξεκινάει από το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στον Ιωνικό. Αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, για να τελειώσει ιδανικά αυτή η χρονιά που ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες. Να πω συγχαρητήρια στα δικά μας παιδιά για τη νίκη και να ευχαριστήσω τον συνάδελφο για τα καλά του λόγια και να του ευχηθώ να τελειώσει η χρονιά θετικά γι’ αυτούς».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook