Ο προπονητής της Τριγλίας Ρ., Στάθης Ασλάνογλου, αφού εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Κισσαμικό, εκθείασε τον Βασίλη Μάντζη, που… έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο 23χρονος επιθετικός όπως και στον πρώτο γύρο πέτυχε δύο γκολ κόντρα στον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και έκανε ακόμα και τους αντιπάλους να εκφραστούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των φιλοξενούμενων για το ματς:

«Να δώσω συγχαρητήρια στο συνάδελφο, γιατί μετά τη σημερινή νίκη το πρωτάθλημα νομίζω ότι έχει κριθεί αναφορικά με την άνοδο και να πω ότι εμείς συνεχίζουμε μία προσπάθεια που έχει ακόμα λίγο δρόμο για να καταφέρουμε παραμείνουμε στην κατηγορία. Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο εμείς ήρθαμε με επτά παιδιά από το εφηβικό, τα οποία έκαναν ελπιδοφόρα εμφάνιση, γιατί δεν είχαν προετοιμαστεί αυτά τα παιδιά γι’ αυτό το πράγμα. Βρέθηκαν… βίαια στην πρώτη ομάδα, δεν είχε προετοιμαστεί αυτό το πράγμα και βρέθηκαν στο παιχνίδι για τις ανάγκες της ομάδας, γιατί το ρόστερ έχει μικρύνει πάρα πολύ, αλλά ανταποκρίθηκαν πλήρως. Στο να γίνει ενδιαφέρον παιχνίδι θεωρώ, επειδή γνωρίζω από πρωταθλητισμό, ότι βοήθησε και το στρες που είχαν τα παιδιά του Κισσαμικού, που παρότι προηγήθηκαν με 2-0 ισοφαρίστηκαν, αλλά και η προσωπική απόδοση του Βασίλη Μάντζη, που επειδή τον ξέρω από μικρό γιατί ήμουν επτά χρόνια στην Τριγλία θεωρώ ότι αδικείται που δεν παίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, πάντα κι εμείς κι ο Κισσαμικός είμαστε από τις ομάδες που καλοδεχούμαστε τους αντιπάλους. Να ευχηθώ την άνοδο και να πω καλό κουράγιο για τη συνέχεια στην επόμενη κατηγορία και να έχει η ομάδα καλή οργάνωση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook