Ράγισαν και οι πέτρες σήμερα στα δικαστήρια Χανίων όπου οδηγήθηκε το ζευγάρι μετά το θάνατο δίχρονου κοριτσιού.

Τραγική φιγούρα η μάνα, που έχασε το δύο ετών αγγελούδι της από ατύχημα μέσα στο σπίτι της, την περασμένη Παρασκευή στα Χανιά, σύμφωνα με την δήλωση της Δικηγόρου της κας Ρούλα Παυλαντωνέα.

Η νεαρή κοπέλα μαζί με τον φίλο της πέρασαν σήμερα την πόρτα του Ανακριτή με τις κατηγορίες της  αμέλειας ανηλίκου και της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Το τραγικό συμβάν έγινε στην Δημοτική Ενότητα Νέας Κυδωνίας και η κοπέλα με καταγωγή από την Ρουμανία και ο φίλος της με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης κρατήθηκαν το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να κηδέψουν το μικρό αγγελούδι. 

Το ξέσπασμα της 22χρονης μητέρας σήμερα το πρωί στα δικαστήρια, με το παιδί της στο νεκροτομείο και με τις χειροπέδες στα χέρια, ήταν σπαρακτικό:

“Θεός μου πήρε το παιδί μου και η πολιτεία μου πήρε το μυαλό μου” ψέλλιζε με δάκρυα στα ματιά έξω από το γραφείο του Ανακριτή.

Τελικά οι Ανακριτικές αρχές αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο το ζευγάρι με περιοριστικούς όρους – εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα μια φορά τον μήνα  και απαγόρευση εξόδου απο την χώρα.

Το ζευγάρι θα οδηγηθεί και πάλι στην δικαιοσύνη με την κατηγορία, κακουργηματικού χαρακτήρα, της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο ζωής απο την οποία προέκυψε θάνατος.

 

 

    

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook