Την δολοφονία του 33χρονου ομολόγησε η 24χρονη φίλη του η οποία σύμφωνα με όσα κατέθεσε ζούσε ένα εφιάλτη στα χέρια του. 

«Με είχε βγάλει στην πορνεία, με βίαζε και με έδινε σε πελάτες εισπράττοντας ο ίδιος τα χρήματα. Είχε βιάσει και τις δύο μου αδελφές, ενώ τρομοκρατούσε και απειλούσε την οικογένειά μου», υποστήριξε σύμφωνα με την «Espresso» η 24χρονη στην απολογία που έδωσε στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

«Είχα προσπαθήσει να φύγω από τα χέρια του, αλλά αυτός με τρομοκρατούσε, με απειλούσε και με ξυλοκοπούσε, ενώ παράλληλα απειλούσε ακόμα τον πατέρα μου και τις αδελφές μου, υποστήριξε στην ομολογία της η νεαρή γυναίκα.

Όπως γράφει η «Espresso» το απόγευμα της 4ης Φεβρουαρίου ο ψηλός και σωματώδης άντρας πήγε στο σπίτι της κοπέλας στο Μενίδι και χτύπησε την πόρτα. Ο λόγος της επίσκεψής του ήταν να «επαναφέρει» την 24χρονη στα σκοτεινά μονοπάτια της πορνείας ου ο ίδιος την είχε υποχρεώσει να ακολουθεί όπως είπε στην κατάθεσή της η ίδια.

Όπως ισχυρίζεται η κοπέλα, ο φερόμενος ως μαστροπός της είπε ότι έχει ανάγκη από χρήματα και ότι έχει βρει έναν πελάτη που πλήρωνε καλά για να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.
Έτσι της έδωσε ραντεβού σε 10 λεπτά στη μάντρα του νεκροταφείου για να τη μεταφέρει στο ερωτικό ραντεβού, απειλώντας τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της σε περίπτωση που δεν εμφανιζόταν.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, όταν συναντήθηκαν έξω από τον περίβολο του κοιμητηρίου, ο 33χρονος την ξυλοκόπησε για να τη «συνετίσει» και να την οδηγήσει πειθήνια στον πελάτη.

Εκείνη τη στιγμή, η 24χρονη κατάφερε αρχικά δύο χτυπήματα στην πλάτη με ένα μαχαίρι που είχε πάρει από το σπίτι της και το είχε κρύψει στην τσέπη της και στη συνέχεια άλλα δύο στη θωρακική χώρα και το τελευταίο ψηλά στον μηρό, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο χώμα, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook