Ευρεία σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο συγκάλεσε σήμερα το μεσημέρι το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου, υπό την προεδρία του αρμόδιου εντεταλμένου συμβούλου, κ. Μαρίνου Παττακού.

Πήραν μέρος ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Προγραμματισμού, κ. Πέτρος Ινιωτάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Γιάννης Λεονταράκης, αξιωματικοί από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το Στρατό, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων και εθελοντικών οργανώσεων και υπηρεσιακοί παράγοντες. 

Κατατέθηκαν προτάσεις από όλους τους συμμετέχοντες για την καλύτερη προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου τώρα που είναι νωρίς, προκειμένου οι υπηρεσίες και οι φορείς να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα και να δοθούν οδηγίες.

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κατέγραψε τις προτάσεις, τις οποίες θα κωδικοποιήσει και στη συνέχεια θα ενημερώσει όλους όσοι συμμετείχαν, για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. 

Όπως τόνισε ο κ. Παττακός τώρα που είναι νωρίς ο Δήμος ετοιμάζεται και οργανώνεται, προκειμένου να αντιμετωπίσει έκτακτα γεγονότα σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιών την καλοκαιρινή περίοδο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook