Με την ευκαιρία της βράβευσής του με το Κρατικό βραβείο 2015, το “Διήγημα της Τετάρτης” διαβάζει κείμενα του Δημήτρη Νόλλα. Τετάρτη 1 Απριλίου στις 7 μ.μ. στον Κοινωνικό Χώρο, η Νίκη Τρουλλινού και ο Αντώνης Καρτσάκης στην ανάγνωση και το σχολιασμό των κειμένων στο φιλόξενο πατάρι της αίθουσας Ελύτη.

Την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση για εκπαιδευτικούς με την συγγραφέα Νίκη Τρουλλινού με θέμα: «Τρόποι ανάδειξης της δημιουργικής γραφής στο σχολικό περιβάλλον. Σκέψεις και προβληματισμοί» στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Τοπικό Θεματικό Δίκτυο Δημιουργικής Γραφής και Φιλαναγνωσίας σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τίτλο: Ενοχλώντας τις λέξεις και με τον Κοινωνικό Χώρο.

Στη συνάντηση αυτή θα προσεγγίσουμε και θα ανταλλάξουμε απόψεις για το ποιος είναι ο στόχος των ομάδων της δημιουργικής γραφής, ποια τα εναύσματα που μπορούν να αποδώσουν καρπούς, αλλά και ποια η εμπειρία ενός συγγραφέα από την γραφή. Στη συνάντηση συμμετέχει η Αγγελική Ζαχαράτου, υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, με μία σύντομη παρέμβαση με θέμα: «Βιβλίο είναι…».

Η είσοδος, όπως σε όλες τις δράσεις του Κοινωνικού Χώρου, είναι ελεύθερη. Συσκευασμένα τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το “Φαγητό με την αγάπη μας” είναι πάντα ευπρόσδεκτα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook