Σήμερα Δευτέρα 30/3/2015 αντιπροσωπία του πολιτιστικού Συλλόγου Μιλάτου αποτελούμενη από τον πρόεδρο του ΔΣ Γ. Λασιθιωτάκη και τον κ. Γ. Μανουσάκη επισκέφθηκε την κα. Εισαγγελέα Λασιθίου στη Νεάπολη για να διαμαρτυρηθεί για τη συνεχιζόμενη καταστροφή της παραλίας Βολάκοι από παρακείμενη επιχείρηση και για το κλείσιμο του παραλιακού δρόμου Μιλάτου Σισίου.

Την αντιπροσωπία συνόδευαν ο πρόεδρος του ΔΣ της Οικολογικής Κίνησης Μιραμβέλλου Αλ. Μαντάς και ο κ. Γ. Καλλιντέρης, συνεργάτης του βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Κωστή Δερμιτζάκη.

Παρόντες στη συνάντηση με την εισαγγελέα Λασιθίου ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου και ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Νεάπολης.

Η αντιπροσωπία εξέθεσε την αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής για τις συνεχιζόμενες εργασίες εδώ και 2 μήνες και για το γεγονός ότι παρά τις καταγγελίες των πολιτών και τις ενέργειες των αρχών η καταστροφή της παραλίας και το κλείσιμο του δρόμου συνεχίζονται και ζητήθηκε να υπάρξουν από τις αρχές άμεσες παρεμβάσεις ώστε να σταματήσουν οι όποιες παράνομες εργασίες.

Η Εισαγγελέας άκουσε τις απόψεις των φορέων και υπήρξε αναλυτική συζήτηση για τα θέματα που τέθηκαν και για τις αρμοδιότητες των υπηρεσιών που εμπλέκονται στη διαχείρηση της υπόθεσης.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει επιτόποια σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων αρχών, ώστε να αποσαφηνιστούν πλήρως ζητήματα αρμοδιοτήτων και ευθυνών για τη διαχειρηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στη συγκεκριμένη περιοχή και ώστε να γίνουν όλες οι ενέργειες που θα κριθούν απαραίτητες για την εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook