Λίγα 24ωρα μετά τον εντοπισμό του… πτώματος του διάσημου κροκόδειλου, στο φράγμα Ποταμών και ενώ όλοι νόμιζαν ότι “λύθηκε” το πρόβλημα του Σήφη, η εμφάνιση δεύτερου κροκόδειλου στη λίμνη έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να επιβεβαιώσει τις αρχικές φήμες που έκαναν λόγο για ύπαρξη δεύτερου ερπετού στην περιοχή.

Μάλιστα, χθες καταγράφηκε σε βίντεο, από περαστικό ένας δεύτερος κροκόδειλος ζωντανός να “κόβει βόλτες” στα νερά του φράγματος.

Οι υπεύθυνοι εκτιμούν ότι τελικά ο ιδιοκτήτης του πρώτου κροκοδείλου είχε αγοράσει ζευγάρι ερπετών, αρσενικό και θηλυκό, τα οποία ξεφορτώθηκε στο φράγμα.

Δεν ήταν ο Σήφης ο νεκρός

Επιπλέον από τις εξετάσεις που έγιναν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, προέκυψε ότι ο κροκόδειλος που βρέθηκε στο φράγμα δεν ήταν Σήφης,  τα χαρακτηριστικά του οποίου είχαν καταγράψει οι επιστήμονες, κατά τη διάρκεια επιχείρησης σύλληψής του.Όπως ανακοινώθηκε, επρόκειτο για θηλυκό ερπετό, τη σύντροφο του Σήφη, ο οποίος όπως προκύπτει είναι ζωντανός και κατάφερε να επιβιώσει από το κρύο.

Ραγδαίες εξελίξεις που προκαλούν ανησυχία για αντεκδίκηση

Την ίδια ώρα, σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αρχές καθώς με ανάρτηση στο facebook γίνεται γνωστό ότι δεν αποκλείεται να γίνουμε μάρτυρες αιματηρών συμπλοκών. Δείτε εδώ την ανάρτηση

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook