Το Flashnews.gr συνεχίζει να προσφέρει μοναδικά δώρα στους αναγνώστες του και σε συνεργασία με την Ekaterinidis Hotels σας βάζουν από νωρίς στο κλίμα των διακοπών!

Αυτή τη φορά, 2 τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν από ένα τετραήμερο διαμονής, στις εγκαταστάσεις του Lassion Golden Bay & Resort, στη Σητεία.

Δώστε στον εαυτό σας τη δυνατότητα για ένα όμορφο διάλειμμα ξεκούρασης και αναζωογόνησης, σε μια πανέμορφη γωνιά της Κρήτης.

Μπείτε στην σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook , κάντε like, συμπληρώστε την φόρμα και αυτομάτως αποκτάτε έναν μοναδικό αριθμό με τον οποίο συμμετέχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Απριλίου 2015, ενώ η κλήρωση θα γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο και οι νικητές θα ανακοινωθούν με σχετικό δημοσίευμα.
 

Το πακέτο του διαγωνισμού

Στο πακέτο περιλαμβάνονται:

  • 2 πακέτα διαμονής με 4 διανυκτερεύσεις (το κάθε ένα) για 2 άτομα
  • διαμονή σε δίκλινο Bungalow με θέα θάλασσα
  • πλήρες πρωινό buffet

Η περίοδος χρήσης των πακέτων του διαγωνισμού, είναι από 20 Απριλίου έως και 4 Μαΐου.

 

Το Lassion Golden Bay Hotel & Resort

Στο Lassion Golden Bay οι φιλοξενούμενοί απολαμβάνουν έναν μοναδικό συνδυασμό υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που σε συνδυασμό με το φιλικό περιβάλλον, αποτελούν εγγύηση για την άνετη και ευχάριστη διαμονή σας στη Σητεία.

Περάστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και γνωρίστε τη ανεξερεύνητη ανατολική Κρήτη με ορμητήριο το ξενοδοχείο Lassion Golden Bay.

Πάνω στη θάλασσα και κάτω από το γραφικό χωριουδάκι της Αγίας Φωτιάς Σητείας σε μια έκταση 17 στρεμμάτων το κρητικό τοπίο παντρεύεται αρμονικά με τη μαγευτική θέα, το βουνό και τη θάλασσα.

Το Lassion Golden Bay Hotel & Resorts είναι μια γοητευτική συλλογή δωματίων και bungalows, με συνολικά 20 Bungalows, εκ των οποίων 3 διαμερίσματα και 7 δωμάτια, με όλες τις ανέσεις για μια ιδανική διαμονή.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν:

  • αυτόνομη μονάδα A/C θέρμανσης – ψύξης
  • δορυφορική TV
  • ψυγείο
  • safe
  • μπάνιο / WC (με στεγνωτήρα μαλλιών)
  • βεράντα ή μπαλκόνι
  • Βραστήρα

και φυσικά απαράμιλλη θέα προς στη θάλασσα & τις βουνοκορφές.

Το Lassion Golden Bay είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να εξερευνήσουν ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Κρήτης, ή να απολαύσουν όμορφες στιγμές, την Κρητική φιλοξενία, την Κρητική κουζίνα και την πανέμορφη Κρητική φύση, μέσα στο ξενοδοχείο.

Με ορμητήριο σας το Lassion Golden Bay μπορείτε να επισκεφτείτε αρκετές μοναδικές παραλίες γνωστές ή άγνωστες: Παραλίες κοσμικές και οργανωμένες όπως το φοινικόδασος Βαϊ ή απάτητες παραλίες με κρυστάλλινα νερά όπως η Ερμούπολη.

Αρκετές όμως είναι και οι δραστηριότης που μπορούν να γίνουν και μέσα στο ξενοδοχείο, καθώς η μονάδα περιλαμβάνει γήπεδο τένις, βόλεϊ, basket και pink ponk.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερική πισίνα . Στους άνετους χώρους της χαλαρώνετε, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, και δοκιμάζετε δροσιστικά κοκτέιλ από το pool bar.

Η Παραδοσιακή ταβέρνα του Lassion Golden Bay βρίσκεται εδώ για να εντυπωσιάσει ακόμα και το ποιο απαιτητικό επισκέπτη. Κρητικά πιάτα, αλλά και διεθνείς σπεσιαλιτέ, φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά μόνο για εσάς.

Η ζεστή, φιλόξενη και οικογενειακή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου, σας εγγυάται μοναδικές διακοπές στηv περιοχή της Σητείας.

www.lgb.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook