Εντυπωσιασμένοι επιστρέφουν από την Ολλανδία η αντιπροσωπία του «Διεθνής Ένωσις» Εργοτέλη με επικεφαλής τον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη, καθώς πέρα από την άψογη φιλοξενία των ανθρώπων της Ουτρέχτης, έμειναν άναυδοι με τις εγκαταστάσεις που διαθέτει ο αδελφικός πλέον σύλλογος.

 Η αντιπροσωπεία του Εργοτέλη ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ολλανδικού συλλόγου και ιδιαίτερα στο ιδιόκτητο αθλητικό κέντρο της Ουτρέχτης, όπου και προπονούνται όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου ακολουθώντας την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία με την πρώτη ομάδα.

Οι εγκαταστάσεις του Ολλανδικού συλλόγου περιλαμβάνουν γήπεδα, γυμναστήρια, ιατρείο, κέντρο αποκατάστασης τραυματισμών και λοιπές βοηθητικές εγκαταστάσεις. Ολλανδοί και Έλληνες παράγοντες αποφάσισαν από κοινού ως πρώτο βήμα της συνεργασίας των δύο ομάδων, οι Ακαδημίες των δύο συλλόγων να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για την όσο το δυνατόν εποικοδομητικότερη συνεργασία.

Σε ότι έχει να κάνει με τις επαγγελματικές ομάδες, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο κάποιο φιλικό παιχνίδι, τόσο στην Ολλανδία όσο και στο Ηράκλειο, κάτι βέβαια που θα εξαρτηθεί από τις υποχρεώσεις των ομάδων στα εθνικά τους πρωταθλήματα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook