Κυριολεκτικά στον ύπνο έπιασαν οι άγνωστοι διαρρήκτες ένας ζευγάρι ηλικιωμένων στο Περίβλεπτο του δήμου «Ρήγας Φεραίος» Μαγνησίας. Την ώρα που οι ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας κοιμόντουσαν ανυποψίαστοι, οι δράστες τρύπωναν μέσα από το παράθυρο της τουαλέτας και ερευνούσαν ανενόχλητοι το σπίτι πιθαμή προς πιθαμή!

Όταν βρήκαν 700 ευρώ και τα άρπαξαν, πήγαν στην κουζίνα του σπιτιού, έβγαλαν όσα φαγητά βρήκαν στο ψυγείο και κάθισαν να… φάνε με την ησυχία τους! Μόλις τελείωσαν, έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου και έφυγαν σαν κύριοι χωρίς να αφήσουν πίσω τους ίχνη παραβίασης. Το ηλικιωμένο ζευγάρι αντιλήφθηκε την εισβολή το επόμενο πρωί και την κατήγγειλε στην Αστυνομία. Σύμφωνα με την κατάθεση ενός γείτονα που είδε τους δράστες να φεύγουν, ήταν τρεις και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες.

Στην Ιστιαία της Εύβοιας, ο ένας από τους τρεις κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι δυο αδελφών ηλικίας 42 και 47 χρόνων, ήταν γνωστός και μάλιστα γυναίκα! Ήταν μία 46χρονη από την οποία είχαν δανειστεί στο παρελθόν 2.500 ευρώ, της επέστρεψαν 3.000, αλλά ήθελε… περισσότερα! Έτσι, όρμησε μαζί με δυο «φουσκωτούς» στο σπίτι τους, τους έδεσαν σε μία κολόνα και τους απειλούσαν για να δώσουν στην τοκογλύφο άλλα 15.000 ευρώ! Όταν, όμως πέρασε αρκετή ώρα, τους έλυσε και έφυγε Τα θύματα κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα, άνδρες του οποίου συνέλαβαν την 46χρονη και αναζητούν τους συνεργούς της.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook