Η Μαρία αποχώρησε στον ημιτελικό που ήταν γεμάτος τραγούδι, την Έλλη Κοκκίνου να ερμηνεύει τραγούδια της πάνω στη σκηνή αλλά και… σπόντες μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής.

Στην εντυπωσιακή έναρξη του show η Έλλη Κοκκίνου από την καρέκλα της κριτικής επιτροπής, βρέθηκε στη σκηνή μαζί με τους τρεις διαγωνιζόμενους του ημιτελικού.

Χθες Μαλού, Μαρία και Παναγιώτης ερμήνευσαν από τρία τραγούδια ο καθένας. Μία μπαλάντα, ένα τραγούδι mid-tempo αλλά και το τραγούδι που είχαν επιλέξει να πουν στην πρώτη τους οντισιόν στο Greek Idol, έτσι ώστε οι κριτές και οι τηλεθεατές να μπορέσουν να διαπιστώσουν την εξέλιξη των υποψηφίων κατά τη διάρκεια του talent show.

Το διαγωνιστικό μέρος άνοιξε χθες η Μαλού:

Ακολούθησε ο Παναγιώτης με το κομμάτι \”Bed of roses\”.

Και η Μαρία, η οποία συνόδευσε το τραγούδι της με ένα χορευτικό:

Απ\’ τις στιγμές της βραδιάς που ξεχώρισαν ήταν όταν, μετά το δεύτερο τραγούδι του Παναγιώτη \”Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλ…\” η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά σχολίασε: \”Εμένα ξέρεις πόσες φορές με έχουν πει μαλ…;\”

Στιγμή που επίσης ξεχώρισε, ήταν η σπόντα-μαχαιριά του Κώστα Καπετανίδη στην Έλλη Κοκκίνου για την ηλικία της!

Η Έλλη Κοκκίνου κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα όταν, μετά τις εμφανίσεις των παιδιών, τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή του Greek Idol.

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, η Ρούλα Κορομηλά ανακοίνωσε ότι από τους τρεις, ο Παναγιώτης είναι ο πρώτος που κερδίζει το εισιτήριο για τον τελικό. Μαλού και Μαρία, έμειναν πάνω στη σκηνή, περιμένοντας να ακούσουν από την Ρούλα Κορομηλά, ποια αποχωρεί…

Τελικά αποχώρησε η Μαρία.

Η Μαλού πέρασε στον τελικό, όπου θα διαγωνιστεί μαζί με τον Παναγιώτη.

zappit

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook