Παρολίγον να προκληθεί "θερμό" επεισόδιο κατα την κατάθεση στεφάνου απο τον βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου στην εκδήλωση για τους 62 Μάρτυρες στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα μετά την επιμνημόσυνη δέηση στο εκκλησάκι των Αγ.Πάντων, στο Γάζι, την οποία τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ.Ειρηναίος και ενώ η εκδήλωση είχε φτάσει στην διαδικασία κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο, ο πρώην υφυπουργός Εργασίας, βουλευτής Ηρακλείου κ.Κεγκέρογλου, μόλις είχε πάρει το στεφάνι και ετοιμαζόταν να το καταθέσει, όταν ένας ηλικιωμένος απο τους παρευρισκόμενους άρχισε να φωνάζει "έξω οι κλέφτες" απο το μικρόφωνο.

Ο κ.Κεγκέρογλου φανερά ενοχλημένος κινήθηκε προς τον άντρα που φώναξε, αλλά παρενέβησαν διοργανωτές και άλλες παρευρισκόμενοι και απομάκρυναν τον ηλικιωμένο.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε απο την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Ηρακλείου ημέρα εορτής των Αγίων Πάντων, προστατών της Ομοσπονδίας και ημέρα μνήμης της εκτέλεσης των 62 Μαρτύρων, τιμώντας έτσι την ηρωική τους θυσία στη μάχη ενάντια στον ναζισμό, στον φασισμό και την υπεράσπιση της ελευθερίας του λαού.