Σε νέα εποχή σε ότι έχει να κάνει με το διοικητικό κομμάτι πέρασε από την Κυριακή το μεσημέρι η Χερσόνησος. 
Η ομάδα του Λιμανιού προσπαθώντας να αναδιοργανωθεί μετά την πτώση της στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και μετά την παραγοντική συνάντηση που έγινε σήμερα το μεσημέρι αποφασίστηκε την προεδρία του συλλόγου στη θέση του Γιάννη Μαναράκη να αναλάβει ο επιχειρηματίας Αντώνης Κριμίλης. 
Ο κ. Κριμίλης ήταν μαζί με τον Γιώργο Μιχελακάκη οι δύο επικρατέστεροι για την προεδρία του σωματείου αλλά τελικά επικράτησε η άποψη ο πρώτος να αναλάβει τον προεδρικό θώκο με τον Γ. Μιχελακάκη να έχει όμως ηγετικό και ενεργό ρόλο στην ομάδα και το διοικητικό συμβούλιο που μέσα στις επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα ανακοινωθεί και επίσημα. 
Μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσεις για να μετέχουν στο νέο διοικητικό σχήμα της Χερσονήσου 16 άνθρωποι που είναι οι εξής : Αντώνης Κριμίλης, Γιώργος Μιχελακάκης, Γιάννης Κορδώνης, Δημ. Παρλαμάς του Ιωάν. , Δημ. Παρλαμάς του Κων., Γιάννης Λαρετζάκης, Βαγγέλης Παπαδάκης, Γιάννης Μαραγκάκης, Νίκη Μαραγκάκη, Μανώλης Λασιθιωτάκης, Μανώλης Φρουδαράκης, Γιώργος Βασιλάκης, Αντώνης Βελιβασάκης, Αντώνης Ασπετάκης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook