Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη ως έναν από τους πολιτικούς που «παραμένουν σταθεροί στις απόψεις τους».

Κάτι η απολυτότητα στον τρόπο που παρουσιάζει τις θέσεις και τις απόψεις του, κάτι η λογικοφανή επιχειρηματολογία σε μια σειρά ζητημάτων αλλά και η υπερπροβολή του από τα ΜΜΕ είναι από τους βασικούς λόγους που ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ έχει «κερδίσει» αυτή την εντύπωση.

Χθες λοιπόν, ο πρώην Υπουργός επέλεξε να βρεθεί στο πλευρό –και μάλιστα στο δρόμο- με τους μεταλλωρύχους που διαδήλωσαν στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Εκτός από την τραγελαφική εικόνα του κ. Γεωργιάδη με το κράνος, τα συνθήματα που του επιφύλαξαν οι συγκεντρωμένοι και το…πάθος στο βλέμμα του για…δικαίωση του αγώνα, αποτελεί τουλάχιστον παράδοξο το γεγονός ότι ο σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δεν ενοχλήθηκε καθόλου αυτή τη φορά για το κλείσιμο των δρόμων στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα σε μια περίοδο που οι πρώτοι τουρίστες έχουν φτάσει στη χώρα μας.

Μέχρι τώρα διαβάζαμε (κυρίως από το twitter) αλλά και παρακολουθούσαμε από τις (δεκάδες) εκπομπές που βρισκόταν ως φιλοξενούμενος, έναν Γεωργιάδη που αντιμάχονταν των συγκεντρώσεων, των πορειών, του κλεισίματος των δρόμων καθώς όλα αυτά είτε «έστελναν λάθος μήνυμα στις αγορές», είτε «εμπόδιζαν την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς», είτε «έδιωχναν τους τουρίστες ή επέτρεπαν άλλους να έρθουν στην Ελλάδα».

Ξαφνικά, όλα αυτά τα ξέχασε ο κ. Γεωργιάδης που στα….γεράματα θυμήθηκε το «δίκιο του εργάτη» καθώς επίσης και την στήριξή του σε πολίτες που κινδυνεύουν να μείνουν στην ανεργία.

Αυτό είναι το πρώτο σκέλος της «κωλοτούμπας».

Το δεύτερο και σημαντικότερο κατά την άποψή μας έχει να κάνει με την παρουσία ενός πρώην Υπουργού, πρωτοκλασάτο στέλεχος και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συγκέντρωση εργαζομένων υπέρ μιας εταιρείας.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Γεωργιάδης είναι θιασώτης της «ελεύθερης οικονομίας» και της «ιδιωτικής πρωτοβουλίας χωρίς κρατικές παρεμβάσεις».

Και εδώ τίθενται τα ερωτήματα: Πόσο ηθικό αλλά και πόσο συμβαδίζει με την πολιτική του φιλοσοφία αυτή η πρακτική; Δεν αποτελεί ζήτημα η παρουσία ενός πρώην Υπουργού σε μια διαδήλωση υπέρ μιας εταιρείας;

Δεν «νοθεύει» κάτι τέτοιο τον….ανταγωνισμό;

 Λ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook