Τα Μάλια της Κρήτης «πρωταγωνιστούν» σε βρετανική κωμωδία με θέμα τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες που αντιμετωπίζει μια παρέα τεσσάρων φίλων που έχει έρθει για διακοπές στη περιοχή.

Ήδη το πρώτο trailer κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει τους πρωταγωνιστές, Γουίλ , Τζέι, Σάιμον και Νιλ να «εξερευνούν»  έκπληκτοι  τους γεμάτους ζωή  δρόμους των Μαλίων ενώ και η γνωστή εφημερίδα “Sun” αφιερώνει εκτενές ρεπορτάζ το οποίο παρουσιάστηκε σε δημοσίευμα της περασμένης Παρασκευής.

Η ταινία

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά της πολύ γνωστής τηλεοπτικής βρετανικής σειράς “Τhe Inbetweeners” που προβάλλεται από το 2008 στο κανάλι 4 της Μ. Βρετανίας και θα βγει στις αίθουσες στις 19 Αυγούστου.

Η ομάδα των τεσσάρων φίλων, από τα τηλεοπτικά πλατό της νεανικής σειράς  που δείχνει τις σχολικές τους γκάφες, μεταφέρεται στο φυσικό τοπίο των Μαλίων όπου ξεφαντώνει αλλά  μπλέκει ταυτόχρονα σε ένα σωρό περιπέτειες.

Το δημοσίευμα από την εφημερίδα Sun

Με τον τίτλο οι “Inbetweeners go crazy in Crete” η βρετανική εφημερίδα κάνει αναφορές στην υπόθεση της ταινίας που ξετυλίγεται στα Μάλια ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις των πρωταγωνιστούν που ομολογούν ότι τους ήταν λίγο δύσκολο να βγουν από την καλοκαιρινή διάθεση, που ξύπνησε μέσα τους μόλις έφτασαν στο νησί και να συγκεντρωθούν στα γυρίσματα.

«Τις πρώτες ημέρες δεν κάναμε τόση δουλειά, έτσι «μπήκαμε» σε καλοκαιρινή διάθεση και αρχίσαμε να οργανώνουμε ημερήσιες εκδρομές, αλλά την τρίτη – τέταρτη εβδομάδα μας «χτύπησε» η πραγματικότητα καθώς χρειάστηκε να κάνουμε ολονύχτια γυρίσματα» λέει ο Τζέι σε δημοσιογράφο της εφημερίδας.

Τα Μάλια, που αποτελούν παραδοσιακό προορισμό για τους Άγγλους τουρίστες, διαφημίζονται ακόμα περισσότερο μέσα από την ταινία και αναμένεται να αποτελέσουν για μια ακόμη φορά θέμα καλοκαιρινού ρεπορτάζ από βρετανικά δίκτυα.

Δείτε το trailer της ταινίας

Flashnews.gr/ Ζουμαδάκη Ελένη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook