Η απουσία του Νίκου Καραγεωργίου στο εξωτερικό αλλά σε άγνωστο μέρος έχει αρχίσει και φουντώνει τα σενάρια που θέλουν τον Καβαλιώτη τεχνικό να είναι εκτός Ελλάδας προκειμένου να κλείσει το φλέγον ζήτημα της απόκτησης του τερματοφύλακα που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Σήφης Δασκαλάκης. 

Από την αγορά το εξωτερικού φαίνεται να έχουν προταθεί ένας Σέρβος και ένας Πολωνός τερματοφύλακας όμως ο Καργεωργίου θα προτιμούσε μια λύση από την εγχώρια αγορά που θα μπορεί να προσαρμοστεί και πιο εύκολα. 

Από την Ελλάδα διακαής πόθος είναι ο Φερνάντεζ που ανήκει στην Μπόχουμ και αγωνίστηκε φέτος δανεικός σε Παναθηναϊκό και Πανσερραϊκό , ενώ πάντα στα υπόψη είναι και ο Μάριο Γκαλίνοβιτς της Καβάλας. 

Ο Κροάτης γκολκίπερ έχει υψηλό κασέ αλλά πληροφορίες λένε ότι έχει ρίξει τις απαιτήσεις του και φαίνεται να βρίσκεται κοινό σημείο επαφής με τους ανθρώπους του Εργοτέλη 

Το κάμπ του Εργοτέλη 

Πέρα από τις μεταγραφές ο Εργοτέλης ψάχνει όπως κάθε καλοκαίρι ταλέντα από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα προκειμένου να στελεχώσει τις ομάδες Κ17 και Κ20 του συλλόγου. 

Αυτό θα γίνει μέσα από την διεξαγωγή ενός διήμερου κάμπ που θα γίνει την Δευτέρα και την Τρίτη στο γήπεδο του Μαρτινέγκο υπό την εποπτεία του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας των «κιτρινόμαυρων» , καθώς και του γενικού αρχηγού της ομάδας Σταύρου Λαμπράκη.