Παραίνεση, προειδοποίηση ή αιχμές για τον τρόπο που χειρίστηκε η κυβέρνηση τους καταληψίες στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ αποτελεί το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο κ. Μιχελογιαννάκης σχετικά με την κατάληψη που συνεχίζεται στα γραφεία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ;

Θυμόμαστε άλλωστε πως ο βουλευτής Ηρακλείου τόσο στην περίπτωση του ΕΚΠΑ όσο και σε αυτή με την κατάληψη του γραφείου του στο Ηράκλειο είχε κρατήσει μια ιδιαίτερα χαμηλών τόνων στάση…Αντίστοιχα και για τους καταληψίες του ΕΚΠΑ τους οποίους ωστόσο τελικά «αποχώρησαν» οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Κάτι μας λέει, κρίνοντας από τη στάση του κ. Μιχελογιαννάκη, ότι μάλλον δεν συμφωνεί στο τρόπο που επέλεξαν Κυβέρνηση και αρμόδιο Υπουργείο να «εκτονώσουν τη κρίση»….

Ολόκληρη η ανακοίνωση του βουλευτή Ηρακλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ:

Γιάννης Μιχελογιαννάκης  «Πρόταση στους καταληψίες της Νομαρχιακής Ηρακλείου»

Δεν θέλω να βγείτε έξω όπως έγινε στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ. Θέλω να βγείτε έξω μόνοι σας, συμβολικά δεχόμενοι ότι το 90% των αιτημάτων σας καλύπτονται σήμερα από την ψήφιση νόμου και με την δέσμευση την δική μας ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την εξυγίανση, την αναμόρφωση και τη βελτίωση των φυλακών. Όλοι είμαστε άνθρωποι, όλοι σεβόμαστε τα δικαιώματα, όλοι σεβόμαστε τις υποχρεώσεις.

Λ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook