Ο Ντίνος Πάγκαλος τράβηξε πάνω του τα βλέμματα στη φιλική αναμέτρηση του Πλατανιά με την Κ20, που έγινε στα Περιβόλια, αφού φόρεσε ξανά την “ερυθρόλευκη” φανέλα.

Ο πρώην αρχηγός του Πλατανιά και του Α.Ο. Χανιά μετά το “διαζύγιο” του με τους “μπλε” ήταν κοινό μυστικό ότι συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας του Γιώργου Παράσχου, αφού πρώτα είχε κάνει μερικές προπονήσεις με τον πρωτοπόρο της Α’ ΕΠΣΧ Πανακρωτηριακό.

Ο έμπειρος τεχνικός μάλιστα έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Πάγκαλο και δεν αποκλείεται να επιστρέψει και πάλι στον Πλατανιά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της φιλικής αναμέτρησης ο Πλατανιάς έπιασε πολύ καλή απόδοση και επικράτησε με 6-0 της Κ20.

Πριν συμπληρωθεί το 1’ ο Τσοντάκης άνοιξε το σκορ, για να ακολουθήσουν πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τους Γιακουμάκη (47’), Τόρες (66’, 78’ και 86’ πέν.), Φιγκέιρα (74’).

Με την Κ20 αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Ολιμπά για να έχει μεγαλύτερη… πίεση στο παιχνίδι.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς (46′ Περιστερίδης), Κουλιμπαλί (46′ Αποστολόπουλος), Ιτούα, Δημήτρης, Ζαραδούκας (46′ Νέπλιακ), Τέτε (46′ Μενδρινός), Αγκιλέρα (46′ Σούκιας), Φιγκέιρα, Τσοντάκης (46′ Πάγκαλος), Γουνδουλάκης (46′ Τόρες), Γιακουμάκης.

Πλατανιάς Κ20 (Νίκος Μαναρόλης): Ολιμπά, Κολομπάκης, Στεφανίδης, Μαραγκουδάκης, Αργυρόπουλος, Χαλκιαδάκης, Πλατινάκης, Ζίκο, Σκουλουδάκης, Παπαδάκης, Τσίτας.

Έπαιξαν και οι Ευθυμάκης, Κοκονάκης, Νικηφόρος, Ρουσάκης, Παπανικολάου, Κοκκινάκης. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook