«Φύλακας άγγελος» αποδείχτηκε για δύο εργάτες ένας συνάδελφος τους. Οι άτυχοι άνδρες έπεσαν από ύψος τριών μέτρων κατά τη διάρκεια εργασιών σε στύλο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να πέσουν στο κενό. Το σώμα του συναδέλφου τους όμως ανέκοψε την πτώση τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι τρεις αλλά –ευτυχώς- να αποφευχθούν τα χειρότερα!

Το εργατικό ατύχημα συνέβη στην περιοχή Οινόη της Πτελέας στην Κοζάνη, κατά την διάρκεια εργασίας που είχε αναλάβει εργολάβος της περιοχής για την επέκταση ηλεκτρικού ρεύματος σε φωτοβολταϊκά. Οι δυο εναερίτες ηλεκτροτεχνίτες του συνεργείου είχαν αναρριχηθεί σε κολώνα της ΔΕΗ η οποία όμως ήταν… σάπια και έσπασε με αποτέλεσμα να πέσουν στο έδαφος!

Από τους δυο εναερίτες, ο ένας τραυματίστηκε στη λεκάνη και ο άλλος φέρει ελαφρά τραύματα, ενώ ο εργάτης που βρισκόταν στο έδαφος υπέστη κάταγμα στο πόδι. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου νοσηλεύονται, ενώ στον τόπο του ατυχήματος έσπευσε κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας που έκανε έλεγχο για να εξακριβώσει αν τηρούνταν τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας των εργαζομένων.
 

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook