«Ο τόπος μας είμαστε εμείς, βάζουμε τη δική μας πινελιά και αλλάΖΟΥΜΕ το χρώμα της πόλης μας!», ήταν η πρωτοβουλία καθαρισμού της παραλίας της Αγίας Πελαγίας που διοργάνωσαν τοπικοί εθελοντικοί φορείς, ο Δήμος Μαλεβιζίου και ο Super 904, την Κυριακή, 19 Απριλίου, το πρωί.

Στόχος της δράσης ήταν ο εθελοντικός καθαρισμός στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Πελαγίας, ο καθαρισμός κεντρικών δρόμων, παραλιών και του βυθού και να σταλεί ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης των πολιτών για την βελτίωση της εικόνας του τόπου μας. Η δράση αυτή έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης δράσης του Forum «Οδηγούμε με ασφάλεια», την 29η Μαρτίου, στον Κούλε Ηρακλείου.

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε: «Στηρίζουμε και συμμετέχουμε αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία. Μετά τη δράση του Forum «Οδηγούμε με ασφάλεια», καθαρισμού του Κούλε, σειρά έχει ο εθελοντικός καθαρισμός σε παραλίες του Δήμου Μαλεβιζίου, δρόμους και το βυθό. Ο Εθελοντισμός είναι Πολιτισμός κι εμείς σήμερα με τη συμμετοχή πολλών τοπικών φορέων, της δημοτικής αρχής, του Super 904, και δεκάδων συμπολιτών μας, στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και την συμμετοχή όλων μας για να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης μας!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook