Ύστερα από την επιτυχημένη εκδήλωση του Σαββάτου, για την ηθική & οικονομική ενίσχυση της ανθρωπιστικής αποστολής βοήθειας \”freedom flotilla iiship to gaza ii\”, η πρωτοβουλία Χανίων \”ένα καράβι για την Γάζα ΙΙ\”, ευχαριστεί:

 Όλους τους φοιτητές του πολυτεχνείου Κρήτης ,για τις αφίσες που μας εκτύπωσαν δωρεάν,τα πανό και για την πολύτιμη βοήθεια τους καθόλη την προετοιμασία της εκδήλωσης.
τους γραφίστες της image maker,τολια αγγελικη & Νικο Λαμπαθιανακη για τον σχεδιασμό της αφίσας μας αφιλοκερδώς.

Την digital wave studio,για την μουσική κάλυψη. το περιοδικό like. τον Ερυθρό Σταυρό για την παρουσία του. τους ραδιοφωνικούς σταθμούς,dkode 96,2,δικτυο fm, κρητη fm,που έπαιξαν το σποτ μας αφιλοκερδώς.

Τους ανθρώπους απο το κοινωνικό στέκι-στέκι μεταναστών Χανιων, που μας βοήθησαν. το γνωστό γκρουπ \”Χαλικουτιδες\”που έπαιξαν μουσική αν και τους καλέσαμε τελευταία στιγμή ,δεχτήκαν να μας βοηθήσουν επίσης αφιλοκερδώς.

Τον διεθνή μουσικό Ross Daly & το γκρουπ του, που έπαιξαν αφιλοκερδώς, τον Bαγγελη Πισσια για την ομιλία του που ταξιδέψε απο την Αθήνα.
 
& όλους όσους μας βοήθησαν, δούλεψαν, και μας στήριξαν ο καθένας από την μεριά του, για να πραγματοποιηθεί μια υπέροχη εκδήλωση με πολυ κοσμο!!!
 
Ολη αυτή η αισιοδοξία του κόσμου που είδαμε το βράδυ του Σαββάτου, μας έδωσε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την αποστολή που θα ταξιδέψει σε λίγες μέρες,και τους ευχαριστούμε όλους για αυτό!
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook