Δύο παραλίες της Κρήτης συγκαταλέγονται μεταξύ των 20 καλύτερων παραλιών στον κόσμο, σύμφωνα με το καναδικό ταξιδιωτικό site travelversed.com, που δημοσίευσε την δική του λίστα με απίθανες ακτές διεθνώς.

Ελαφονήσι και Μπάλος, έχουν μαγέψει τους Καναδούς,  με την μοναδική ομορφιά και τα κρυστάλλινα νερά τους και έτσι οι δυο αυτές παραλίες “φιγουράρουν” στις πρώτες θέσεις της λίστας, ανάμεσα σε γνωστούς διεθνώς εξωτικούς προορισμούς.

Στο Νο 2 της λίστας βρίσκεται το Ελαφονήσι και όπως περιγράφει η λεζάντα της φωτογραφίας που έχει αναρτήσει η μεγάλη, καναδέζικη ταξιδιωτική ιστοσελίδα 

“Το Ελαφονήσι βρίσκεται στο μικρό νησί του Ελαφονησίου, που είναι τόσο κοντά στην ακτή της Κρήτης, ώστε να μπορεί εύκολα να περπατηθεί μέσα από τα ρηχά νερά που διαχωρίζουν τα δύο μέρη. Σε ορισμένα σημεία, η παραλία διαθέτει ροζ άμμο, ένα ενιαίο χρωματισμό που δημιουργήθηκε από χιλιάδες κοχύλια που έχουν συνθιβεί”

Μπάλος

 “Το πιο ωραίο μέρος σε αυτήν την  παραλία είναι η λιμνοθάλασσα”, είναι η φράση που συνοδεύει την λεζάντα της φωτογραφίας με το Μπάλο να βρίσκεται στη θέση 9 στο top 20 

 

Στο Νο 1 βρίσκεται μια παραλία της Ταϋλάνδης

και ακολουθούν

Δες τις υπόλοιπες εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook