Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, για να σωθούν τα τρία του δάχτυλα, υπεβλήθη ο 19χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε εχθές σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδο Καναλακίου όταν κροτίδα έσκασε στο χέρι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομο του συγγενικού του κύκλου, ο νεαρός, υπεβλήθη εχθές σε επέμβαση συγκόλλησης των δαχτύλων, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Τα νέα όμως δεν είναι και τόσο αισιόδοξα, όσον αφορά την απόλυτη επιτυχία αποκατάστασης των δύο εκ των τριών δαχτύλων του νεαρού. Οι επόμενες ώρες θα δείξουν εάν και σε τι βαθμό αποκαταστάθηκε η λειτουργία του τρίτου δαχτύλου, σύμφωνα πάντα με τον συγγενή του 19χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα.

Για το περιστατικό η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

“Χθες (19.04.2015) το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Καναλακίου, ένας 19χρονος ημεδαπός, τραυματίστηκε από έκρηξη κροτίδας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο 19χρονος πριν από την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας στο Δημοτικό Στάδιο Καναλακίου και ενώ βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου, στην προσπάθειά του να ενεργοποιήσει κροτίδα, αυτή εξερράγη, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στο αριστερό του χέρι.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύεται.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από το Αστυνομικό  Τμήμα Καναλακίου”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook