Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την μάχη για την άνοδο στην Α2 κατηγορία μέσω της διαδικασίας των μπαράζ η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του «Ηράκλειο». 
Το κρητικό συγκρότημα στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε σήμερα στο Κλειστό του ΜΕΤΣ ηττήθηκε με 50-45 από τον Ιπποκράτη Κώ και πλέον χρειάζεται μόνο νίκες από εδώ και πέρα για να κυνηγήσει την πρώτη θέση η την δεύτερη που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στην μεγαλύτερη κατηγορία. 
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με καμία από τις δύο ομάδες να μην καταφέρνει να ξεφύγει στο σκορ με το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει 9-11 υπέρ του «Ηράκλειο» και η λήξη του ημιχρόνου να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες 22-22. 
Στο τρίτο δεκάλεπτο τα κορίτσια του Ιπποκράτη ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα πήραν μια σχετικά καλή διαφορά με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου 34-26 με το «Ηράκλειο» να παθαίνει μπλάκ αουτ και να σημειώνει μόνο τέσσερεις πόντους. 
Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Βαγγέλη Κουκαρούδη έκαναν την απέλπιδα προσπάθεια να ξαναμπούν στο ματς όμως ο Ιπποκράτης Κώ ήταν αυτός που κράτησε τη νίκη μέχρι το τέλος και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 50-45. 

«Ηράκλειο» (Κουκαρούδης): Γιαλιτάκη 7, Πολίτη, Κοιλάδη 17, Φαρμάκη 1, Νισταζάκη 3, Καλαϊτζάκη, Μπαρμπούτη 8, Γιγουρτάκη, Σπυριδάκη, Παπαϊωσήφ 16, Ντάνου, Φωτιάδη 3.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook