Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) οργανώνει μαθητική Ημερίδα, για Σχολεία της Β’θμιας Εκπαίδευσης, με θέμα «Εθελοντισμός και Αλληλεγγύη στην Κρήτη του σήμερα και του αύριο», την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015.

Στη σημαντική αυτή προσπάθεια θα λάβουν μέρος μαθητές από το 11ο Λύκειο Ηρακλείου, το Γυμνάσιο Βάμου και το 2ο ΕΠΑ.Λ Χανίων. Τα θέματα που θα αναπτύξουν οι μαθητές είναι «Η κοινωνική αλληλεγγύη στα χρόνια της κρίσης», «Αλληλεγγύη και εθελοντισμός στο Γυμνάσιο Βάμου» και «Η σημασία του εθελοντισμού στη σύγχρονη εποχή».

Παράλληλα οι μαθητές θα συζητήσουν με νέους καλλιτέχνες της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης -Παράρτημα Χανίων στο πλαίσιο της Έκθεσης φωτογραφίας στην ΟΑΚ «TEXNH KAI OIKONOMIKH ΚΡΙΣΗ».

Επίσης, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το θεατρικό δρώμενο «Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας» του Όσκαρ Ουάιλντ και μελοποιημένη ποίηση Ελλήνων ποιητών, ενώ αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Γιώργο Ζαμπέτα θα κάνει το μουσικό εργαστήρι του Γυμνασίου Βάμου.

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης ευχαριστεί θερμά τους Διευθυντές, τους Συλλόγους των Καθηγητών και τους μαθητές όλων των σχολείων που ανταποκρίθηκαν στην πρόκλησή της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook