Στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού, “Let’s do it 2015”, θα συμμετάσχει η Ακαδημία του Κισσαμικού , στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Δήμου Κισσάμου.

Τα παιδιά των τμημάτων υποδομής του Κισσαμικού θα πάρουν μέρος στη σημαντική πανελλαδική εκστρατεία για καθαρισμό της χώρας από κάθε λογής σκουπίδια.

Όσον αφορά την Κίσσαμο η ενημέρωση του Δήμου Κισσάμου αναφέρει τα εξής:

Ο Δήμος Κισσάμου, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων συμμετέχει και φέτος, στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού “Let’s do it 2015”, η οποία διοργανώνεται στη χώρα μας για τέταρτη συνεχή χρονιά, και η οποία θέτει ως στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.

Ημερομηνία υλοποίησης της εν λόγω περιβαλλοντικής δράσης έχει οριστεί πανελλαδικά, η Κυριακή 26 Απριλίου 2015.

Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μία κοινή προσπάθεια από όλους τους φορείς και κατοίκους για τον καθαρισμό διαφόρων περιοχών της Κισσάμου μέσα από την ενεργοποίηση εθελοντικών οργανώσεων, συλλόγων, επιχειρήσεων, σχολείων και άλλοι φορέων, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε να διατηρήσουμε τον Δήμο μας καθαρό.

Στο πλαίσιο αυτό, σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ να στηρίξετε τη φετινή εκστρατεία καθαρισμού “Let’s do it” και την προσπάθεια του Δήμου μας. 

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε στη φετινή δράση, παρακαλώ ενημερώστε μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση:kissamospress@gmail.com ούτως ώστε να προγραμματιστεί το συντομότερο δυνατόν μια συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας όλων των ενδιαφερόμενων πολιτών και φορέων για τον αποτελεσματικό συντονισμό και την προετοιμασία υλοποίησης της δράσης.

Προσδοκώντας στη συνεργασία και συμμετοχή σας, 

Με εκτίμηση

Θ. Σταθάκης

Δήμαρχος Κισσάμου 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook